(VIDEO) SETILA BOLESNE MAJKE: Goga jeca zbog seksa na Farmi!
Foto: PS

Pokajala se

(VIDEO) SETILA BOLESNE MAJKE: Goga jeca zbog seksa na Farmi!

Stars -
Maneken Filip Đukić je osvojio mnogobrojne učesnice Farme, a najdalje je otišao sa go-go plesačicom Goranom Gogom Aleksić.

Kao što je poznato, njih dvoje su imali seksualni odnos u štali, a tokom prošle žurke Goga je Filipa oralno zadovoljila. Svedoci ovog čina bili su milioni ljudi kraj malih ekrana, pa i Gogina majka, koje se plesačica tek sada setila.

"Zamisli na koje je osude i pitanja ona osuđena zbog mene. Ja se ponašam kao da ovde živim, a realni život je napolju. Moja keva je luda bre, sve šta će komšiluk reći, šta će ko reći...ona je takva. Možda mi, stvarno, nije trebala ova Farma. Ona ima visok pritisak, išle smo po lekarima, i ja, retard, uđem ovde i pravim s*anja", plakala je plesačica dok je o zdravstvenim problemima svoje majke govorila Lepom Mići i Ceci Jovanović.

Modelsica je pokušala da je uteši rekavši da će joj majka verovatno oprostiti seks sa Đukićem jer je mlada, međutim, Goga nije mogla da se smiri i nastavila je da plače.

Ostaje da vidimo da li će se ponašanje Aleksićeve promeniti nakon što je malo više razmislila o tome kako njena majka proživljava komentare o ćerkinim seksualnim aktivnostima u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track