BURNA PROŠLOST: Modelsica imala seks sa braćom Đogani!
Foto: Kurir

Zavela dvojicu iz porodice Đogani

BURNA PROŠLOST: Modelsica imala seks sa braćom Đogani!

Stars -
Ceca Jovanović je sa svega 15 godina bila u vezi s denserom B3, a zatim i s njegovim stricem iz grupe Fanki Dži

Modelsica Ceca Jovanović (20) imala je seks s dvojicom iz porodice Đogani! Jedna od najmlađih učesnica „Farme“ ima burnu prošlost, pa se još kao maloletnica, sa svega 15 godina, zabavljala s Bakijem B3 i njegovim stricem Gagijem iz grupe Fanki Dži!Bivši učesnik „Farme“ Bane Đokić, koji je najviše vremena provodio s Gagijem na seoskom imanju, ispričao nam je deo njihovog poverljivog razgovora koji nije emitovan na televiziji.- Gagi mi je na Farmi pričao da zna Cecu odranije, da ga je smarala i slala mu poruke, da su se viđali! Ona je bila baš klinka, rekao mi Gagi da je bila i s njegovim ortacima i da je mala opasnica - rekao je Bane.Denser se uplašioDa bismo proverili ova saznanja, pozvali smo Gagija, ali je on bio nedostupan. Zato smo kontaktirali s njegovom rođakom i donedavno cimerkom iz „Farme“ Natalijom Trik FX, koja nam je otkrila da se Ceca zabavljala i s Bakijem B3!- Koliko znam, pre pet godina Baki je bio s Cecom, a Gagi se muvao s njom. Nisam sigurna da li je bio s njom, ali za Bakija znam sto posto. Ceca je i snimala spot s Bakijem - rekla je Natalija.Baki nije bio oduševljen našim saznanjem.- Ceca je bila u moja dva spota, nismo bili zajedno - rekao je kratko denser, koji se verovatno uplašio zato što smo saznali za njegovu aferu s maloletnicom.

Otkrio njenu tajnu... Bane i Ceca u rijalitiju
Otkrio njenu tajnu... Bane i Ceca u rijalitiju

Pozvali smo Cecinog oca Radeta, koji je, očekivano, branio ćerku.- Kakvi, bre, Baki i Gagi?! Ona je povremeno izlazila u grad, nije bila svakodnevni uličar. Naravno da bih se protivio da je bila s njima, to su porodični ljudi i dosta su stariji od nje. Prvi spot koji je radila za Bakija nije joj bio plaćen, a kad ju je zvao da snima drugi, rekao sam da ne treba mojoj ćerki reklama u njegovom spotu ako ne da pare. Oni sve izmišljaju! Ne znaju s kim se kače. To je jedna propala banda, beznačajni su, samo hoće reklamu! - iznervirao se Jovanović.Prebiće BanetaPosebnu poruku imao je za Baneta Đokića, koji je potvrdio da je Ceca bila s Gagijem.- Banetu je bolje da ćuti da mu ne bih polomio one veštačke zube! Meni nije problem da zaglavim na robiji! - oštar je otac učesnice seoskog rijalitija.

Cecin otacNA KRAJU ĆE JE NEKO PREBITI- Moja Ceca je opasna, spremna na sve! Tek kad smo je videli na televiziji, shvatili smo da je ušla na „Farmu“. Ona bi svakog preko vode žednog prevela. Ušla je tamo s propalim muzičarima i ajkulama. Ili će ona njih izludeti, ili će nju neko prebiti. Voli da kontrira, sama je rekla da je njena pojava iritantna - kaže Cecin otac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track