PRETERALA: Jelena Krunić smanjila nos u Fotošopu
Foto: Printscreen

Šta joj se desilo?

PRETERALA: Jelena Krunić smanjila nos u Fotošopu

Stars -
Krunićkine slike iz provoda završile na sajtu i na taj način otkrile da su one koje je ona objavila na Fejsu prošle kompjutersku obradu

Nakon silnih plastičnih operacija i tretmana, Jelena Krunić ponovo je nezadovoljna svojim izgledom. Koliko god ona to negirala, dokazi pokazuju suprotno.Go-go igračica, koja je zbog nasilja izbačena iz „Parova“, nedavno je upriličila proslavu svog rođendana u jednom beogradskom klubu. Tim povodom uradila je i veliki broj fotografija, a one koje su se njoj učinile najzanimljivijim je objavila na profilu na Fejsbuku. Ali nije znala da su iste te fotke završile na sajtu Beograd noću, koje su otkrile da su one koje je ona objavila fotošopirane.Plastična lutkaNaime, kao u svakoj diskoteci, i tu se našao zvanični fotograf koji je slikao bivšu farmerku s gostima. One su pokazale kakvo je pravo lice Jelene Krunić. Ona očigledno nije znala da su originalne slike već završile u javnosti, pa se zaigrala u Fotošopu. Go-go igračica je facu toliko ispeglala da je bukvalno ličila na plastičnu lutku. Oči je posvetlila, a lice potamnila. Samim tim, sakrila je sve ožiljke i rupe od pirsinga, koji golim okom i te kako vidljivi. Najviše se zadržala na obradi nosa, koji je smanjila, a ustima je malo promenila oblik, tek toliko da izgledaju lepše. Jelena izgleda ima nameru da njeno lice bude neprirodno. Džaba sve, slike govore jedno, a stvarnost drugo.

Nastavlja da proziva

Inače, Krunićka je nakon proslave rođendana opet isprozivala Zoricu Dukić, koju je prebila u „Parovima“. Ona je frizerku na Fejsbuku nazvala prostitutkom.- Zna se ovde ko jedini poziva jadnog Gastoza da se svađa sa svima i nasrće ako treba. To je Zorava (Zorica kurva rava). Sve ih izaziva i od Gastoza pravi nasilnika - napisala je između ostalog Krunićka.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track