(VIDEO) MATORA IZNENADILA PRIZNANJEM: Imala sam 4 puta seks sa Goranom!
Foto: Printscreen

Nisu mogli da se obuzdaju

(VIDEO) MATORA IZNENADILA PRIZNANJEM: Imala sam 4 puta seks sa Goranom!

Stars -
Jovana Tomić Matora zbližila se sa novim ukućaninom vile „Parovi“ Goranom Todićem, a ono što niko nije ni slutio je da je ona već imala seksualne odnose sa njim.

Naime, bivši takmičar Nemanja Nikolić gostovao je u emisiji „Upoznajte Parove“, a Jovana je od uzbuđenja što je njen prijatelj tu, zaboravila da nisu sami u studiju. Tokom reklama Nemanja je pitao kako se oseća i da li je sve u redu, a ona mu se pohvalila da je sa Gogom imala seks.

"Jovana je šapnula Nemanji i rekla „Imala sam seks sa Gogom već tri, četiri puta, ali smo uspeli da se sakrijemo“. Nemanja se nasmejao i rekao Matoroj da mu je drago što je našla nekog, a ona je potom izjavila da se super oseća. Nakon što se vratila u vilu pravila se kao da se ništa nije desilo", rekao je izvor blizak produkciji.

Podsećamo, Matora i Gogo jednom su snimljeni u prisnom odnosu, ali su se krili ispod čaršafa, te se nije videlo da li se nešto konkretno dogodilo. Ukućani su tada spekulisali da je došlo do seksa, ali su Matora i Goran to negirali. Nakon toga su se mazili pred spavanje, dok su ostali ukućani učestvovali u emisiji „Goli život“.

ŽESTOKA AKCIJA :Matore i Gorana ispod pokrivaca... by booschelo1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track