(VIDEO) AKO JE I OD MIĆE, MNOGO JE: Izgovorio psovke kakve dosad niste čuli
Foto: Printskrin

Prostak

(VIDEO) AKO JE I OD MIĆE, MNOGO JE: Izgovorio psovke kakve dosad niste čuli

Stars -
Golubovićke su se našle na meti Lepog Miće i Zorice Marković Keve, koji su im uputili najstrašnije uvrede.

Tandem Golubović ne prestaje da iritira stanovnike najpopularnijeg seoskog imanja u regionu, pa se većina farmera udružila protiv majke i kćerke. U najnovijoj žustroj raspravi, Jelena i Svetlana Golubović primile su žestoke udarce od svojih cimera Lepog Miće i Zorice Marković Keve.

Došao je trenutak da Jelena Golubović kaže ko je dvoličan na imanju u Lisoviću. Obzirom da se njen monolog odužio i nije se dopao farmerima, morao je biti prekinut žestokim uvredama.

Prvo su počele da se svađaju i vređaju Jelenina majka Svetlana i Keva.

"Ti si kobiletina matora, retard na kvadrat. Ti si dama? Nisi prošla pored dame", žestoka je bila Keva, a Jelena je pokušala da svoju majku odbrani istakavši podatak da njihovim venama teče aristokratska krv. Tada je nastao povod za još jednu svađu, jer je Keva Jeleni rekla: "Džaba ti aristokratska krv kada si se najela g.vana i nadobijala batina po rijalitijima", a Svetlana je odbranila ćerku rečenicom: "Za mnogo velike pare, isplatilo se".

Tada je skočio Lepi Mića koji je žestoko izvređao Jeleninu majku. On je Cecu optužio da je rodila dete da bi njemu zarađivala i profitirala, dodao je da rediteljku “renta kao garsonjeru” i da treba da se stidi zbog toga kakva je majka. Iskoristio je priliku da još jednom izvređa Jelenu, pa je otkrio šokantne i veoma intimne detalje o kontroverznoj učesnici Farme.

"Nikad nije obrijala dlake na čm.ru. Tako je prljav da je to katastrofa. To je pričao dečko koji ju je k.rao u čm.r", u svom stilu ispričao je Mića, a Jelena mu je odgovorila da ona ima zlatnu ribicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track