PRIJOVIĆKA NA BRENINOM PORODIČNOM RUČKU: Aleksandra se nije odvajala od buduće svekrve!
Foto: Printskrin/Instagram

Snašla se

PRIJOVIĆKA NA BRENINOM PORODIČNOM RUČKU: Aleksandra se nije odvajala od buduće svekrve!

Stars -
Folk zvezda Lepa Brena u poznatom prestoničkom restoranu na porodičnom ručku okupila je supruga Bobu, sestru Faketu i sinove Stefana, Viktora i Filipa, a kao budući član porodice za trpezom se našla i pevačica Aleksandra Prijović.

Zvezda „Granda“, koja se zabavlja sa Breninim pastorkom, očigledno se uvukla pod kožu buduće svekrve i gazdarice, pa se ne odvaja od nje ni za familijarnom trpezom.

Izgleda da tekst pesme koju je otpevo Lazo Magistrala: „Jedno jutro rano, čim zora zarudi, ustala je svekrva, snaju da probudi. ’Ajde, ustaj snajka, ustaj, mio rode, da peremo sudove, donesi mi vode“ ne važi za Brenu i Prijovićevu. Ne samo što folk divi nije palo na pamet da kuva i pere posle radnog vikenda, nego je ni snajka nije sačekala sa postavljenim stolom, iako većinu vremene provodi u njenoj vili.

Da li će zbog toga Prijovićeva dobiti minus ne znamo, ali da se Brena snašla i ručak organizovala u restoranu to potvrđuju fotografije našeg paparaca. Veseloj ekipi odustvo kućne atmosfere nije predstavljalo problem da satima uživa u iću i piću, a sudeći po stajlingu Brena i Aleksandra imaju istog stilistu ili je mlada zvezda „Granda“ odlučila da kopira buduću svekrvu.

Kao glava porodice, Boba je bio zadužen da svi dođu na vreme, dok je Brena ćaskala sa sestrom Faketom, koja je kod nje u gostima još od proslave Viktorovog punolestva. Aleksandra se nije odvajala od njih dve, a koliko se snajka dopala pevačicinoj sestri, govori činjenica da je u nekoliko navrata izljubila ispred restorana. Sa druge stane Viktor, Stefan i Boba su bili preokupirani muškim pričama, kojima se priključivao Filip, kada mu je to dozvoljavala lepša polovina.

Kao i svaka majka, Brena je držala slovo svojim momcima, dok je svaku njenu reč upijala i Aleksandra.Kada su napunili stomake, svako je otišao na svoju stranu. Brena i Boba sa pevačicinom sestrom su se odvezli kući, Filip i Aleksandra u šetnju, a Viktor i Stefan u provod.

Brena je presrećna što je cela porodica na okupu, jer će uskoro Stefan morati da se vrati za Ameriku, kao i Filip, dok njena sestra za nekoliko dana putuje u Kanadu, gde živi.

Foto Instagram
Foto Instagram

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja