LAKŠI UDES: Veljko Ražnatović hteo da vozi povređenu devojku u bolnicu!
Foto: Damir Dervišagić

Očevici nesreće u Ruzveltovoj tvrde

LAKŠI UDES: Veljko Ražnatović hteo da vozi povređenu devojku u bolnicu!

Stars -

Nesreća se dogodila pre dva dana, nešto posle 13 časova, u Ruzveltovoj ulici kod broja 23, kada je Veljko Ražnatović udario u autobus na liniji 65

Veljko Ražnatović (19), sin Svetlane Ražnatović, ponudio je pomoć devojci koja je povređena kada je pre dva dana udario u autobus, tvrde očevici nesreće.

- Veljko je mirno sedeo i sačekao je policiju i Hitnu pomoć, koja je odvezla devojku s kragnom na vratu. On je u nekom trenutku, pre nego što su lekari došli, upitao da li joj je potreban prevoz i pomoć - navode očevici nesreće u Ruzveltovoj ulici.Prema njihovim rečima, putnici u autobusu su bili uznemireni, pa su izašli napolje.- Stvorila se velika gužva, radnici obližnjih prodavnica su se okupili kako bi pomogli povređenima. Na svu sreću, samo je jedna devojka imala lakše povrede - ispričali su naši sagovornici.Podsetimo, nesreća se dogodila pre dva dana, nešto posle 13 časova, u Ruzveltovoj ulici kod broja 23, kada je Veljko Ražnatović udario u autobus na liniji 65.Inače, ovo nije prva saobraćajka u kojoj je učestvovao mladi Ražnatović. On je u januaru doživeo nesreću u Modriči u Bosni.(J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja