HRISTO STOIČKOV PUNI 50 GODINA: Miroslav Ilić peva Mesiju, Maradoni i Ronaldu
Foto: Damir Dervišagić, AP, Reuters, Profimedia

Ilićev kum pravi neviđenu žurku

HRISTO STOIČKOV PUNI 50 GODINA: Miroslav Ilić peva Mesiju, Maradoni i Ronaldu

Stars -

Hristo Stoičkov 20. maja organizuje proslavu 50. rođendana na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji, gde će se okupiti fudbalske i pevačke zvezde

Miroslav Ilić zapevaće najvećim svetskim fudbalskim zvezdama na proslavi 50. rođendana svog kuma, legendarnog bugarskog reprezentativca Hrista Stoičkova.Pevačev prijatelj će 20. maja organizovati spektakularnu žurku na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji, gde će okupiti brojne uticajne ljude iz celog sveta. Među njima će biti i fudbaleri Lionel Mesi, Ronaldo de Lima, Dijego Armando Maradona... Biće tu i trener Barselone Luis Enrike, ali i bivši igrači koji su generacija Stoičkova, Kolumbijac Valderama, Rumuni George Hadži i George Popesku... Iako će Slavuj iz Mrčajevaca sa suprugom Gordanom ići kao gost, on će se latiti mikrofona.Bina i stolovi- Stoičkov je 8. februara napunio 50 godina, međutim, sačekao je lepše vreme, ali i da njegovi prijatelji iz sveta sporta budu slobodni, kako bi konačno žurku mogao da napravi na stadionu. On uvek organizuje gala proslave, ali oko ove se najviše potrudio. Na stadionu na kojem je kao fudbaler CSKA iz Sofije igrao šest godina biće postavljena bina, dekorisani stolovi, a na svakom koraku će biti cvetni aranžmani. Brojne goste će zabavljati bugarske pevačke zvezde, a i Miroslav je najavio da će se latiti mikrofona - kaže naš izvor i dodaje:- Ronaldo je nekada igrao s Hristom u Barseloni, a Maradona će biti specijalni gost jer je legenda katalonskog kluba. Iz Barselone ih veže čvrsto prijateljstvo, koje je ostvario i sa sadašnjim igračem ovog kluba Mesijem. On je njima već puštao Ilićeve pesme, tako da su za našeg pevača čuli - završava naš dobro obavešteni izvor.Fešta, a ne cirkusPozvali smo Ilića, koji je potvrdio da će 20. maja biti sa svetskim facama na rođendanu Hrista Stoičkova. On kaže da jedva čeka taj gala događaj.- Bliži se proslava i baš se radujem zbog svog kuma. Hvala bogu, ja tamo idem kao gost da se lepo provedem, a najmanje što mogu je da zapevam. Stoičkov voli sve moje pesme, nema nijednu određenu, tako da mogu da pevam šta hoću. Znam da će biti dosta zvezda iz fudbalskog sveta: Maradona, Mesi, Ronaldo, ma mnogi. Ne znam da li će još neko od pevača iz Srbije biti tamo, on čovek pravi feštu, a ne cirkus. Uglavnom će biti ljudi s kojima se druži. Preneću vam utiske posle žurke - rekao je pevač za Kurir.

POZNAT TEREN Srpske pevačice pevale na stadionu Vasil Levski BRENIN REKORD NIKO NE MOŽE DA SRUŠINa stadionu „Vasil Levski“ dosad se nisu održavale rođendanske proslave, ali koncerti velikih zvezda jesu. Taj stadion pokorile su i Lepa Brena i Dragana Mirković. Brena se helikopterom spustila na travu 1990. godine, kad ju je pozdravilo 100.000 ljudi. I danas Bugari kažu da se takav koncert nije ponovio. Dragana Mirković je godinu dana kasnije na stadion došla u kočijama. Nju je tada slušalo 65.000 ljudi. Jedina od srpskih pevačica koja je tamo doživela fijasko je Ceca, koja je održala koncert 2006, i to pred samo 10.000 ljudi. Ali i to je bilo više nego što su doveli Eros Ramacoti (9.000) i Fifti Sent (7.000).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track