TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Džej plakao zbog Đoše!

Glumčeva imitacija oduševila pevača

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Džej plakao zbog Đoše!

Stars -

Pevač nije verovao da će glumac da ga iskopira u originalu

Džej Ramadanovski plakao je na snimanju emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će se emitovati u nedelju uveče na TV Prva.

Suza suzu stiže... Ramadanovski
Suza suzu stiže... Ramadanovski

Naime, pevač je iz publike krišom posmatrao neke takmičare i dobro se provodio. Međutim, kada je došao red na Bogoljuba Mitića Đošu, koji je dobio zadatak da imitira upravo njega, folker se šokirao. Nije verovao da će glumac da ga iskopira u originalu. Ne samo da je fizički ličio na njega nego su mu pokreti i koreografija bili za desetku. Džej se među publikom savijao od smeha, pa se u jednom trenutku zacenio i počeo da plače. Nakon Đošine izvedbe, Džej mu je čestitao i za njega je imao samo reči hvale. Ko zna, možda Đoša krene sa Ramadanovskim na tezge i zaradi dobar novac.

Ivana i Halid tokom maskiranja
Ivana i Halid tokom maskiranja

S druge strane, Katarina Kaja Ostojić bila je maestralna u koži svetske zvezde Bijonse, dok je Dara Bubamara dobila zadatak da imitira Lepu Brenu. Ona je odavno poznata po tome da javno ističe kako joj je vlasnica „Granda“ omiljena pevačica, a u njenoj imitaciji odlično se pokazala u emisiji „Grand kabare“.

Dara kao Brena
Dara kao Brena

Kaja kao Bijonse
Kaja kao Bijonse

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track