VLADU BAŠ BRIGA ZA SUD Uživa u Americi dok Ana Marija čeka presudu za nasilje
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Odleteo

VLADU BAŠ BRIGA ZA SUD Uživa u Americi dok Ana Marija čeka presudu za nasilje

Stars -

Vlada Stanojević odlučio je da ode u Ameriku, gok fitnes instruktorka Ana Marija Žujović svakog momenta očekuje presudu zbog tužbe koju je podnela protiv bivšeg dečka za nasilničko ponašanje,

Naime, voditelj, koji i danas, posle godinu i više dana od incidenta, tvrdi da nije kriv i da nije udario Anu Mariju, dok ona tvrdi suprotno, rešio je da napusti Srbiju. On je sa drugarima otišao u Njujork na nekoliko dana, a kako je već istakao, jedva čeka presudu, koju očigledno neće dočekati u našoj zemlji.

"Ana Marija je izmislila da je presuda doneta, da moram neke silne pare da joj dam, da je zakon na njenoj strani. Sve same budalaštine! Strašno je šta taj mozak može sve da izmisli zarad marketinga. Ja bih je zamolio da nađe novu žrtvu kako bi mogla da se reklamira!”, rekao je nedavno Stanojević, koji bi ovih dana trebalo čuje završnu reč suda.

Očigledno je da Stanojeviću, bez obzira na proces koji se vodi protiv njega, nije zabranjeno da napušta našu državu, čim je uspeo da dobije vizu za Ameriku. Kako saznajemo, on će u Velikoj jabuci provesti dve nedelje i sa društvom će okusiti sve čari te metropole. Po povratku u Srbiju ne samo što ga čeka rijaliti “Farma”, čiji je voditelj, već i izricanje presude.

"Iako sam prvobitno mislila da se neću pridružiti tužilaštvu i da je dovoljno da ga samo oni gone, promenila sam mišljenje. Mislila sam da je za njega dovoljna kazna to što su ga u medijima okarakterisali kao nasilnika i siledžiju, ali želim da i krivično odgovara za ono što je uradio. Dakle, goniću ga krivično do kraja", izjavila je Ana pre godinu dana, od kada traje sudski proces čiji se epilog očekuje do kraja meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track