(VIDEO) KAJMAKOSKI ZAPALIO SCENU, ALI STVARNO: Imitacija Ramštajna prevazišla sva očekivanja
Foto: Prva TV

Žiri oduševljen

(VIDEO) KAJMAKOSKI ZAPALIO SCENU, ALI STVARNO: Imitacija Ramštajna prevazišla sva očekivanja

Stars -

Danijel Kajmakoski još jednom je dokazao svoje pevačko i glumačko umeće.

On je kao zadatak dobio grupu Ramštajn i pesmu "Benzin".

Karakteristično za ovaj bend je pirotehnika, a produkcija je u potpunosti prenela na scenu TLZP-a njihov vatreni nastup tokom kojeg pevač pali kaskadera.

Koliko je performans bio dobar dovoljno govori činjenica da su žiri i publika ustali i aplaudirali Danijelu.

Brena: “Ja sam postala fan i Danijela i Ramštajna, znači idem na koncert. Ovo su jako teške glumačke uloge, ovo je šok za mene i želim da pohvalim Danijela i celu produkciju, koreografiju i paljenje, meni su trepavice spalili. Malo je reći da je on bio vanserijski i sjajan!

Ivan: Strašno dobar nastup, inače bi imali i pečenu prasetinu da si nas upalio. Tvoj nastup je bio izuzetan, jedan od najboljih ove sezone!

Ana: Ja sam u šoku! Najboji nastup tvoj do sada i najbolja gluma. Malo sam se uplašila i neka ti svaka imitacija sledeća bude sa ovakvom energijom.

Brena: Toliko je dobro odglumio ceo nastup, toiko je bio impresivan da sam rekla - ovaj će nas spaliti i jesi nas spalio kompletnim performansom. More then perfect.

Vlado: Apsoutno svi komplimenti za nastup, pirotehniku, mislim da je produkcija nadmašila sebe i mislim da znam kome moram da dam 12 poena.

Daniel kao Ramštajn, ep. 06. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, 10 April 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track