PUBLIKA ZADRŽALA KEVU, IZBACILA MEDENICU: Jasmina otišla bez pozdrava sa farmerima
Foto: Printskrin

Rijaliti

PUBLIKA ZADRŽALA KEVU, IZBACILA MEDENICU: Jasmina otišla bez pozdrava sa farmerima

Stars -

Kao i svakog ponedeljka i večeras je jedan farmer napustio imanje i izgubio šansu da osvoji glavnu nagradu od 50.000 evra.

Među nominovanim se nalaze Zorica Marković Keva i Jasmina Medenica, a publika je manje glasova dala Medenici i ona je večeras izbačena iz rijalitija.

Ove nedelje gazdovanje je bilo podređeno Jeleni Golubović koja je imala muka sa farmerima. Oni su bojkotovali njeno gazdistvo i nisu želeli da obavalju zadatke.

Tok emisije:

23:47 Nakon sabiranja glasova Ognjen je rekao da je Medenica imala 43, dok je Keva imala 57 posto glasova publike. Publika je izbacila Jasminu koja nije htela ni sa kim da se pozdravi.

23:36 U arenu su stigle nominovane farmerke i dvoboj može da počne. U kvizu znanja niko nije dao tačne odgovore, tako da nema pobenika niti dupliranja glasova.

23:16 Jelena Golubović priča kako joj je teško jer sutra predaje vlast.

"Nastaviću da se ponašam kao gazda. Kažu da sam prolepšala kao da je to zbog Mikija ali ja mislim da je to zbog vasti", rekla je Jelena na samom početku. Što se tiče odnosa sa pevačem ona je priznala da joj je interesantan kao i da prijaju jedno drugom ali ipak ne veruje da među njima može nešto da se desi.

"Nisam sigurna da nešto napolju može da bude. Što su više ljubomorni što su više protiv nas to smo mi bliži. S njim mogu lepo da pričam, ako nas kolektiv razdvoji to će biti problem. Te govore promeno se, malte ne da je postao ppaučić", rekla je gazdarica imanja koja svoje gazdinstvo ocenjuje desetkom.

23:01 Ognjen priča sa Marinom koja je kaže kako više nema nameru da ćuti već da svima kaže šta misli.

"Imala sam raspravu sa Dušicom kada sam ni od čega pokušavala da napravim ručak. I nema nikoga od starijih da mi kaže koliko vode treba, i onda mi ona od jednom krene sa nekim glupim forama uvek misli da je najpametnija", kaže Marina koja smatra da ne može da bude u dobrim odnosima sa Grabovićevom.

"Mene farmeri ne žele da odvoje od kuhinje nego od svega. Malo su me potcenili".

22:32 Ognjen je sa Saškom i pričaju i Jeleni Golubović.

"Na pomolu je neki konflikt u šta će to izrasti videćemo... Imali smo neko primirje, ona je prva rekla da neće pominjati moju porodicu na šta sam se ja složila. Međutim mi nismo prijateljice, ne mogu da zaboravim uvrede na račun porodice", rekla je Saška. Pevačica priča kako se Marina Perazić pali a zamera joj jer je neiskrena.

"Svi znamo da ona želi da ostane svim srcem svojim a uporno priča kako želi da ide kući. Ako nećeš da budeš iskrena onda ćuti. Svi smo došli zbog interesa ne vidim što bi trebalo da se laže", rekla je ona.. Što se tiče Mikija Mećave ona misli da se promenio zbog Jelene koja ga je uzela pod svoje.

"Nema ni traga od starog Mikija, zezatora. On je postao nadrdan, čak je na jednoj žurki krenuo na mene. Ljubav utiče tako na njega", ispričala je Saška. Sa Vesnom nema neki odnos, a smatra je osobom koja je folirant.

"Ona je opustila jezik jer nema Zoke, ovo što ovde pokazuje ne liči na tu Vesnu", tvrdi Karanova.

22:24 Ognjen je sa Nikolom Lakićem koji priča o svojim osećanjima prema Anđeli.

"Veće su simpatije sa njene strane prija svakom muškarcu. Zbližili smo se jer su specifični uslovi. Imam svoje uslove a to je da neće doći do seksa. Imam roditelje kući koje poštujem. Ne kažem, opet postoji mogućnost, ali mora dosta toga da se desi da bi došlo do tog čina", rekao je Nikola koji Vešticu smatra zgodnom i lepom.

22:06 Ognjen je sa Filipom koji komentariše kako nije verovao da će dobiti nagradu.

"Crni nije hteo da kreči pa sam ja pomogao Sandri i eto to je to", rekao je farmer a onda se bacio na priču o ženama.

"Sve se to spontano desi, ne znam dal me je neko urekao, mislim pozitivno. Trenutno spavam u krevetu sa Marijanom ali ne bih rekao da smo mi par. Prija mi. Spavamo već 7 dana zajedno ali ne bih rekao da je veza nije to ništa ozbiljno. Poljubili smo se ustima, samo se to desilo. Imam iskustvo u prošlom rijalitiju, kada sam bio u vezi i nisam mogao sebe da istaknem, u mom srcu nema mesta sada. Ja sam rekao da volim jednu devojku i da neću ništa ozbiljno. Nijednu nisam lagao da smo u vezi, takav sam i napolju odmah kažem kakvo je stanje, šta hoću, šta neću", rekao je Filip i dodao da sa Majom provodi dosta vremena jer mu se dopada kao ličnost.

Nakon toga, voditelj je pročitao šta je Đukić poželeo kao nagradu.

"Želim da slatkiše u mojoj težini poklonim za decu u Tiršovu", pročitao je Ognjen Filipovu želju.

21:59 Zorica priča kako je nervira Crni jer se zakačio za Vesninu suknju.

"Biće svašta ako se vratim", rekla je ona jer ne može da trpi foliranje.

21:48 Ognjen Amidžić priča sa Vesnom Zmijanac koja priča kako joj je lepo sa mladima. Ona je komntarisala farmere.

"Mića je vrlo načitan, a u tom njegovom bunilo on je uvek u pravu. Kad čovek malo zagrebe, on nije nepošten i neiskren samo što je vulgaran.

21:37 Ognjen priča sa Anđelom koja govori kako se lepo snašla na imanju kao i da su je svi lepo prihvatili.

"Mića me je oduševio. Crni, Goga i Filip su mi prijatelji s polja. Crni ovde ima drugačiji fazon, promenio je taktiku iz određenih razloga. Primetila sam da je druga osoba, na kraju smo rešili da on i ja ostanemo ono što smo s polja", priča Anđela koja tvrdi da nema taktiku. Kada je ulazila na farmu rekla je kako Jelenu Golubović smatra opasnom što se i pokazalo.

"Malo mi je falilo kada sam tek ušla. Kao gazdarica meni nije bila autoritet. Postoje osobe koje joj se uvlače, jedno 3,4 osobe. Ja sam moje loše odnose rešila sa njom sutradan i od tada je sve okej. Dal se uplašila il je shvatila da sam noramalna...", tvrdi Veštica koja smatra da nema konkurenciju i da joj niko ne parira u rijalitiju.

Na imanju je došlo do emocija između nje i Nikole Lakića.

"Osvojio me radom, volim radnike, ne volim lenje osobe. Džoni ovde smao radi iako on ne mora. On ustaje prvi, radi od jutra do mraka, onda fizičkim izgledom. Nije mi u cilju da napravim nešto s njim ovde. Ako budemo hteli uradićemo to napolju. Nisam ludo zaljubljena ali ne krijem da osećam nešto prema njemu, blage neke emocije", priznala je klaberka.

21:35 Goran je rekao kako Mednica nema podršku na imanju, dok je Zorica istakla kako se lepo slagala sa Kevom iako su mnogi na početku milili drugačije.

"Konačno ima neko ko više psuje od mene. Ona je meni lafica, divan čove. Ima dušu, mislim da je neshvaćena, po meni ona je jak igrač. Treba prijatelju pomoći, zato sam tu", rekla je pevačica.

21:32 Dušica je ugostila podršku nominovanih farmerki - Gorana, Jasmininog prijatelja i Zoricu Marković, Kevinu podršku.

"Nemam vode, neće leteti stolice", rekla je pevačica kada je stigla.

21:18 Na imanje su stigla dva pisma. U prvom je pisalo kako je današnji zadatak obavljen neuspešno kada je Crni odbio da kreči sa Seksi Sandrom po Jeleninoj komandi. Filip se samoinicijativno prijavio da umesto Crnog kreči, pa je Zadruga rešila da ga nagradi.

"Dobićeš nagradu kakvu do sada nije dobio niko. Zadruga je široke ruke. Dobićeš papir i olovku i napisaćeš svoju želju a mi ćemo se potruditi da je ispunimo. Nikome od farmera nemoj da pričaš šta želiš, a mi ćemo sve uraditi da tvoja želja bude ispunjena što pre", pročitala je Jelena.

"Nisam pomagao Sandri, samo sam joj pokazao kako se to radi. Ako moram ja ovo ja ću popuniti", rekao je Filip.

21:11 Dušica je najavila da jedna farmerka večeras napušta imanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track