HITNO MORALA NA OPERACIJU: Tijani Ajfon pukao silikon u grudima!
Foto: Damir Dervišagić

Napustila Parove

HITNO MORALA NA OPERACIJU: Tijani Ajfon pukao silikon u grudima!

Stars -

Tijana Maksimović Ajfon, luksuznu vilu „Parova“ napustila je zbog hirurške intervencije koju je hitno morala da obavi.

Naime, starleti je pukao silikonski implant u grudima, zbog čega joj je zdravstveno stanje ugroženo, pa je odmah otišla na operaciju.

"Tokom jedne noći Tijana se požalila kako ima jake bolove u predelu grudi, nakon čega su pozvani lekari koji su konstatovali da ima ozbiljnih porblema, jer je pre ulaska uradila korekciju silikona u grudima, te je tom prilikom ugradila veće, nego što je smela. Zbog toga su nastali bolovi i postojala je pretnja da joj plućna maramica bude probijena, nakon čega bi moglo da nastane krvarenje i ozbiljni zdravstveni problemi.Tijana je odmah nakon toga napustila rijaliti, uz izgovor da mora da obavi neke poslovne obaveze. Isto veče je u jednoj privatnoj klinici u Beogradu urađena hirurška intervencija, gde su joj smanjili veličinu grudi", rekao je izvor blizak starleti.

"Ono što znam, jeste da se Tijana baš uplašila i da je nakon buđenja iz anestezije počela da plače i počela da viče kako ne želi da nosi pojas koji je obavezan, kako ne bi došlo do komplikacija - navodi starletin drug.- Nema razloga da o tome pišete i ne vidim potrebu za tim. Morala sam to da obavim. Zdravlje mi je na prvom mestu i neću zbog gluposti da rizikujem život. Mnogo sam se uplašila kada su mi rekli da moraju da me uspavaju i da urade korekciju. Bitno je da se sve dobro završilo i nadam se da više neću morati ništa da radim. Planiram da se vratim u rijaliti, samo da skinem konce i završim još neke obaveze", rekla je Tijana.

Podsetimo, Tijana je vilu „Parova“ napustila pre desetak dana u dogovoru sa produkcijom.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track