Najnovije vesti

(FOTO) ŠTA SE OVO DESILO: Jelena Golubović roni suze zbog Mikija Mećave
Foto: Printscreen

Posustaje

(FOTO) ŠTA SE OVO DESILO: Jelena Golubović roni suze zbog Mikija Mećave

Stars

Jelena Golubović, koja je ove nedelje sluga zajedno sa Crnim,  celo jutro se svađala i polivala sa farmerima i žestoko im uzvaćala, ali je na kraju sva mokla sela i ronila suze.

Saška Karan, Marina Perazić, Ceca, Anđela Veštica, svima njima se oduprela rediteljka, ali je pukla kada su se protiv nje okrenuli Mili Mećava i njena mama Svetlana.

Naime, Seksi Sandra je odredila Miki Mećavu i Svetlanu da naprave spisak šta im je sve potrebno za devojačko i momačko veče, i svi su imali poneku želju što je iznerviralo Jelenu. Sve vreme sastanka je dobacivala i nervirala farmere, a na kraju se čak i posvađala sa Mikijem i mamom jer im je govorila kako i šta da rade sa spiskom.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Mi treba sami da radimo. Neću konsultate, sama sebe teraš da pametuješ i govoriš šta treba da radimo. Znamo mi šta treba, dobili smo pismo i pročitali", urlao je Miki.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Nemoj mi više soliti pamet... Ja mogu da čujem njih ali ne moram da prihvatim šta oni kažu", složila se s Mikijem mama Slavica.

Ova svađa je dotukla Jelenu Golubović pa je počela da plače.

"Znam da sam u pravu, a polivaju me vodom", rekla je Jelena.

"Ti tako imaš reč, znaš kada da je ubodeš i da dobiješ kofu. Skrati malo da se odmoriš od polivanja i od svega. Ne moraš da uvek budeš glavna uloga. Skrati malo jezik", savetovala je Vesna Zmijanac.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...