(FOTO) KRISTINA RADENKOVIĆ: Ovako je popularna voditeljka rasplakala svoju majku
Foto: Luka Šarac

LJUBAV NEMA GRANICA

(FOTO) KRISTINA RADENKOVIĆ: Ovako je popularna voditeljka rasplakala svoju majku

Stars -

Jedna dirljiva fotografija na Instagram profilu ove popularne voditeljke i posveta je ganula njenu majku. Pogledajte zašto!

Novopečena mama danas proslavlja rođendan svoje majke, a tim povodom joj je uputila dirljivu čestitku, piše Story.rs.Kristina Radenković ovih dana uživa u čarima majčinstva. Možda je baš zbog toga, rođendan njene majke ove godine toliko poseban.Naime, popularna voditeljka je dirljivom čestitkom, koju je objavila na svom Instagram profilu pokušala da dočara tu posebnu vezu između majke i ćerke, a ovaj čin je njenu majkui veoma raznežio.Kristina je sa svojim pratiocima podelila intimnu fotografiju na kojoj uživa u vremenu sa svojom mamom.

Danas je kraljici mog života rođendan! Hvala je mala reč za sve ono što radiš za mene svakog dana mog života. Volim te, mama. I želim nam još mnogo ovakvih dana, smeha i putovanja”, napisala je Kristina.Rasplaka me, dete moje”, odgovorila je njena mama.Sa sajta Story.rs preporučujemo još i:Otvoreno o porođaju: Kristina Radenković otkrila zbog čega je želela da se porodi nakon terminaPogledajte sa kim provodi poslednje dane pred porođaj Kristina Radenković! (FOTO)Ovako Mariji Karan počinju jutra: Svaka mama će se složiti da ne postoji lepši način da se probudite (FOTO)Zaljubljenima je dovoljno malo: Za Filipa Živojinovića, ovo je savršenstvo (FOTO)Prelep doček Kristine Radenković kući: Ovako se čeka beba Tara (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track