ELENA (15) ODUVALA GLASOM: Nemam reči, ubila si nas pozitivno! Talenat ti je ogroman!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

ELENA (15) ODUVALA GLASOM: Nemam reči, ubila si nas pozitivno! Talenat ti je ogroman!

Stars -

Elena Bimbilovska (15) je napravila haos na sceni "Pinkovih zvezdica" i dobila čistu peticu. Takmičarka se predstavila pesmom Sije pod nazivom "Alive", gde je pokazala neverovatne glasovne sposobnosti.

Žiri je ustao kada je Elena završila sa izvedbom i počeo da joj tapše."Nemam reči, energije je vrcala iz tebe. Zasenila si me, ubila si nas pozitivno", započeo je Hari prvi komentarisanje.

"Trudila si se da zvučiš kao Sija a imala si dosta svoga. Pomislila sam evo je nova Kaliopi. Imaš sposobnost da pevaš opersku ariju", rekla je Leontina. Goca je istakla kako je Elena sjajna.

"Imala si sjajnu energiju, to je bilo za 10", smatra Goca. Milan tvrdi kako Elena nije dobila dovoljno pohvala.

"Pohvala za izbor umetnice, pohvala za pesmu, pohvala za izvedbu što pola pevačica danas ne može. Da toliko puca glas, jer je to rastavljanje sa životom. To je teško izvesti. Ovo je ozbiljno umeće koje mora da ima ozbiljan pevač, a ti to jesi", rekao je Milan.

"Oduševila si me! Bravo! Svaka čast. Toliko si raskošna, toliko ti je talenat ogoman, svaka ti čast, mnogo sam srećna što si kod nas", zaključila je Jelena Tomašević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track