JELENA I BALERINA SE BORE U ARENI: Rediteljka provocirala farmere tokom nominacija
Foto: Printskrin

Rijaliti

JELENA I BALERINA SE BORE U ARENI: Rediteljka provocirala farmere tokom nominacija

Stars -

Iza farmera je paklena nedelja, ali bukvalno. Naime, Zadruga je kaznila takmičare jer nisu obavaljali zadatke na imnanju, a prekinuli su i gazdovanje Seksi Sandre.

Zardruga je preuzela brigu o imanju, a sluge su ostale nepromenjene. Jelena Golubović i Milan Đorđević Crni su cele nedelje spavali u štali a večeras je veći broj farmera svoje štapiće dao Jeleni čime ju je nominovao za izbacivanje. Jelenu Milošević Balerinu je nominovala publika.

Tok emisije:

21:37 Posle toga Balerina je dobila reč kao drugi nominovani farmer. Ona se zahvalila farmerima jer su je prihvatili lepo.

"Očekujte neočekivano. Ja sam ovde dosta i odradila. Pokazala sam to što jesam - dramski u metnik. Hvala Zadruzi što su mi dali šansu, divni ste. Sve poštujem naravno da nikoga ne volim. Nismo došli ovde da se volimo, pokazali smo da možemo malo da doprinesemo", rekla je Balerina.

21:30 Nakon sabiranja glasova Ognjen Amidžić je rekao da je Jelena Milošević drugi nominovani farmer. Nakon toga je Ognjen pročitao pismo koje je poslala Zadruga.

"Anđela je ušla s tajnim zadatkom koji nije ispunila. Ona je trebala da pomiri Lepog Miću i Jelenu", rekao je Ognjen i dodao kako farmeri moraju da se angažuju oko zadataka zbog paklene nedelje.

S obzirom da su svi rekli kako je Ceca kriva za paklenu nedelju kao i da će morati posebno da se aktivira. Ona će morati svima da bude na raspologanaju kako bi se pakelna nedelja završila.

21:26 "Ja uživam, bila sam gazdarica, sad sam bila sliga. Pakelna nedelja na Farmi a ja ću biti u izolaciji i domartai. Baš me briga koga nerviram i koga ne nerviram postoje kamere i bubice", rekla je Jelena kada je saznala da je prva nminovana.

21:10 Veći broj farmera štapiće je dao Jeleni. Crni je rekao kako je mislio da će dobiti veći broj štapića, ali na kraju je ipak Jeleni usledio dolazak u izolaciju.

21:06 Tokom nominacija Balerina je rekla kako je Crni dosta drugačiji napolju i da mu zamera što se ovako ponaša u rijalitiju.

21:00 Farmeri su počeli sa glasanjem, a prvi je bio Filip. On je svoj štapić dao Jeleni, baš kao i Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja