ACO PEJOVIĆ SMRŠAO 11 KILOGRAMA: Okrenuo sam se zdravom životu i osećam se bolje
Foto: Dragan Kadić

Ne odriče se vina

ACO PEJOVIĆ SMRŠAO 11 KILOGRAMA: Okrenuo sam se zdravom životu i osećam se bolje

Stars -

Folker je već godinu na posebnom režimu ishrane, a posti i Uskršnji post, koji lekovito deluje na njegovo telo i duh, ali se ne odriče čaše dobrog crnog vina.

Aco Pejović smršao je za godinu dana 11 kilograma. Pošto je njegova supruga Biljana bila u teškom zdravstvenom stanju prošle godine, pevač se, pošto se ona uspešno oporavila, okrenuo zdravom životu, a kao veliki vernik, nastavio je da posti i svaki post.

On kaže da se oseća rasterećenije, i da ga ovakav način života čini srećnim.

"Na posebnom režimu ishrane sam već godinu dana, posle konsultacije sa nutricionistom. Skinuo sam 11 kilograma i tu planiram da stanem. Neću menjati navike u ishrani nikada pošto mi ovaj balans prija, a sada još postim i Uskršnji post, kao i svake godine. Ishrana mi je sada baziranija na ribi i povrću, mada se ni pre posta ničega nisam odricao. Osećam se bolje i zdravstveno stanje mi se znatno poboljšalo", otvoreno kaže pevač.

A photo posted by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on Feb 9, 2016 at 6:27am PST

On kaže da mu post pomaže da obogati svoj duh, ali ipak ima jedno zadovoljstvo kojeg se ne odriče. To je vino, s vremena na vreme.

"Osim hrane koje se čovek odriče tokom posta, najvažnije je da su mu misli čiste. Istrajavanjem se čovek produhovljuje. Ipak, ne mogu da se odreknem čaše vina s vremena na vreme. Istina, crno vino je dobro za srce. U suštini, važno je da čovek živi zdravo i telom i psihom", zaključuje pevač na kraju razgovora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track