NIKOLA LAKIĆ: Goga krije da ima dete!
Foto: Printskrin

Šok

NIKOLA LAKIĆ: Goga krije da ima dete!

Stars -

Zbog toga treba da ide kući. Nije dobro da majka bude razdvojena od deteta toliko dugo, rekao bivši fudbaler za Gogu Aleksić

Nikola Lakić tvrdi da njegova najbolja prijateljica Goga Aleksić ima dete, koje krije od javnosti!Pošto je go-go igračica nominovana za izbacivanje sa Farme, njeni cimeri su to iskoristili da je ogovaraju dok je ona u izolaciji.Mića začuđenTako je bivši fudbaler otkrio Goginu strogo čuvanu tajnu! On je Lepom Mići rekao da njegova drugarica kod kuće ima dete kojem mora da se posveti i da bi zbog toga trebalo da izađe sa Farme.- I treba da ide kući, da vidi dete. Nije dobro da majka bude razdvojena od deteta toliko dugo. Zato mislim da bi bilo u redu da Goga ide kući i posveti se svom detetu - rekao je Nikola, dok ga je Mića gledao začuđeno.Pošto Goga nikad nije pominjala da ima dete, niti se iz njenih izjava moglo tako nešto zaključiti, pozvali smo njenu majku Zlatu Aleksić. Ona se zaprepastila kad smo joj preneli šta je Nikola rekao.Odlično je poznaje- Nije istina da moja Goga ima dete! Da je tako, svoje unuče nikad ne bih krila, naprotiv. Ona je mlada, život je pred njom. Tek nedavno je završila fakultet i ima vremena da se ostvari kao majka. Nemam pojma zbog čega je Nikola rekao da Goga krije da ima dete, jer su njih dvoje prijatelji i on je odlično poznaje - kaže Zlata za Kurir i dodaje da nema nikakve zamerke na ćerkino ponašanje:- Zadovoljna sam kako se Goga ponaša na Farmi. To što radi s Filipom je normalno. Ona je mlada i sve to joj priliči. Bolje da je takva sad nego kad se uda i stvori porodicu!Podsetimo, pre ulaska na imanje javnost je saznala da je igračica godinama bila u šemi s Nikolom Rađenom, koji je inače u braku s Anom Kokić.

Na tapetuOBRUKALA SE ZA CEO ŽIVOTOsim Goge, na tapetu farmera bio je i njen rijaliti dečko Filip Đukić, s kojim go-go igračica posle skoro svake žurke završi u krevetu.- Na šta liči da drži onu stvar u ruci i da ide po dvorištu. On sutra treba da bude nečiji zet - rekla je Vesna Zmijanac o manekenu, a Ceca Jovanović je dodala o Gogi:- I ona nečija snajka!Farmeri su se složili da je time završila priču o svom ugledu zauvek.- Ako su egzibicionisti, to je OK, ali ovo je već neukusno - zgrozio se Žika Đorđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track