Najnovije vesti

RADE IZVREĐAO SANDRU AFRIKU: Da može, pre bi pevala svojim d.petom.
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Izvređao pevačicu

RADE IZVREĐAO SANDRU AFRIKU: Da može, pre bi pevala svojim d.petom.

Stars
16:50h

Maneken Rade Lazić, koji je učestvovao u Farmi 6, odgovorio je Sandri Africi koja je izjavila da je navodno on želeo trojku sa njom i njenim dečkom Mikišom.

"Maltretirao me je preko Instagrama da želi trojku sa mnom i mojim dečkom Mikišom, koji inače uvek ide sa mnom na nastupe. Ispočetka sam kulirala njegove poruke smatrajući ga još jednim od opsednutih fanova, međutim, kako je vreme odmicalo shvatila sam da je iskren i odlučan u svojim namerama. Zaista je želeo i mene i mog dečka u krevetu, pa mi je čak rekao da mu je to posebna uživancija i da će i hotel da plati ako treba, samo da svo troje zajedno uživamo", rekla je ranije Sandra za Star.

Rade nije mogao da prećuti, a ni da je tuži pa se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk.

"Iako sam već dva meseca u medijskoj ilegali moram da se nasmejem i prokomentarisem devojku sa izrazito jadnim glasom koja bi da može pre bi pevala svojim dupetom. Ta Sandra Paprika izgleda da je postala opsednuta sa mnom i stalno me nesto satro "proziva" ne bi li se našla u nekim novinama i dobila malo medijske pažnje. Umesto da pohađa neku školicu za vokalne sposobnosti, ona i dalje ide na odsek za duvače - odeljenje "kožna frulica" i posle kuka što nema više od 70 ljudi kada gostuje u Beću. Pa srce počeli su opet vokalne sposobnosti da se cene a ne samo pe-du. Devojčice mak'se više od mene. Radeta Lazića nećeš isprovocirati. Sitno mi je mnogo da se tužakam po Srbiji za 1.000 evra", napisao je Rade.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...