(VIDEO) ZVEDE GRANDA IZAZVALE HAOS NA FEJSBUKU: Sanela izbačena pa ujedinila celi Balkan
Foto: Printscreen

Pljušte optužbe

(VIDEO) ZVEDE GRANDA IZAZVALE HAOS NA FEJSBUKU: Sanela izbačena pa ujedinila celi Balkan

Stars -

Bosanka Sanela Hasić nije uspela da prođe u naredni krug Zvezde Granda, što se nije nimalo svidelo publici koja je zamerila žiriju ovog takmičenja zbog odluke da umesto nje prođe šesnaestogodišnja Maryana Katić.

Naime, Sanela i Maryana su posle duela išle u baraž na kraju emisije, a dalje je prošla Maryana, posle čega su na društvenim mrežama počeli da pljušte komentari da je Sanela nepravedno izbačena iako je kvalitetniji pevač.

"Bolja je Sanela bila, nije joj ni do kolena ova iz Pariza, to nije budućnost, ni sadašnjost, već prošlost", "Neko jak je gura, a što se tiče pevanja Sanela je dosta bolja od nje a bilo je i još dostva kvalitetnijih devojaka iz Srbije koje su nepošteno izbačene al et više se ni u Grandu ne gleda kvalitet pevanja", "Sanela je bila bolja", Sarajlije baš nemaju toleranciju za miljenike žirija koje nije prijatno slušati. I ona nije Maryana nego Marijana jer nije iz Francuske. Sanela, koju ste izbacili, pevala je u duelu bolje od nabeđene pevačice", Sanela je kralj narodne muzike...", samo su neki od komentara iz svih krajeva bivše Jugoslavije koji su podržavali Sanelu.

Međutim, bilo je i onih komentara koji se nisu slagali i podržavali Maryanu: "A vi što samo dajete ocene na osnovo nacije, niste fer. Sanela je dobra, ali Maryana ima jači vokal i strasno dobre trilere".

Poslušajte jednu i drugu pa šta vi mislite?

Ove dve devojke već bile u duelu u drugom krugu kada je Sanela imala pet glasova, a Maryana tri da bi na kraju obje prošle.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja