TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Neša Bridžis spopao Nikolu na štiklama!
Foto: Aleksandar Krstović

Rokvić imitira Kristinu Agileru u desetoj epizodi šoua

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Neša Bridžis spopao Nikolu na štiklama!

Stars -

Stendap komičar u bekstejdžu odlepio na pevača u visokim potpeticama i oskudnoj odeći, čime je zaprepastio Anu Grubin

Nikola Rokvić je ponovo na štiklama! Folker se u desetoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ prerušio u Kristinu Agileru.Pevač je na visokim potpeticama i u oskudnoj odeći uspešno savladao ples svetske megazvezde. Njegova imitacija izazvala je oduševljenje među ostalim takmičarima. Stendap komičar Neša Bridžis raspametio se kad je video srpsku Agileru, pa je u bekstejdžu zoronio u njene grudi, dok je to zaprepašćeno gledala Ana Grubin.- Ne propustite nedelju. Voli vas vaša Kristina! - kratko je poručio Rokvić, koji u ovom takmičenju važi za najvećeg favorita, pored Ivane Peters.Bojana Barović ne zamera Nikoli to što se često oblači u žensko. Posebno je oduševljavaju njegove drastične transformacije.- Nije samo do pevanja, treba znati napraviti takav prelaz i sve maestralno odraditi - napisala je manekenka na Tviteru, naglašavajući da je ponosna na budućeg muža, s kojim čeka prinovu:- Mislim da može zauvek da prestane rasprava oko toga šta i koji žanr može Nikola da peva. Sve!

Ivana Peters je oduševila imitirajući kolegu iz takmičenja Halida Muslimovića. Iako je ona autor pesme kojom će Sanja Vučić predstavljati Srbiju na Evrosongu, odlučila je da ne ode u Stokholm.- Pa dobro, ženo, da li je moguće da ćeš zbog TZLP da propustiš odlazak tamo? - zaprepašćeno ju je pitala Kristina Kovač, koja je takođe kao autor bila na Evrosongu pre pet godina, a Ivana joj je kratko odgovorila:- Tako su se zvezde namestile!E. K.

Snašao se kao žena. Nikola
Snašao se kao žena. Nikola

Makedonski pevač imitirao PrinsaVLADO I ŽELJKO PRATILI KAJMAKOSKOGJedna imitacija spojila je dve najveće naše pop zvezde - Vlada Georgieva i Željka Joksimovića. Daniel Kajmakoski u ulozi Prinsa veličanstveno je dočarao energiju, glas i muziku svetske muzičke zvezde, koja je nedavno preminula. Ovaj svojevrsni omaž velikom umetniku nikoga nije ostavio ravnodušnim. Sjajnom Kajmakoskom na sceni su se pridružili Vlado i Željko.

OSTALI ZADACI ZA SLEDEĆU EPIZODUAna - Arijana GrandeÐoša - LuisNeša- StromajHalid- Patrik SvejziSuzana - Dženifer GrejDara - Marija ŠerifovićKaja - Željko Joksimović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track