(VIDEO) VESNA ZMIJANAC OBJASNILA NEKE STVARI: Posle ovog farmeri su mogli samo da aplaudiraju!
Foto: Printskrin

Mirno i staloženo

(VIDEO) VESNA ZMIJANAC OBJASNILA NEKE STVARI: Posle ovog farmeri su mogli samo da aplaudiraju!

Stars -

Vesna Zmijanac i Lepi Mića nedavno su započeli rat na imanju.

Naime, Mića je žestoko isprozivao Vesnu dok se ona potrudila da bude mirna i staložena dok je primala udarce, ali kada je Keva zamolila da prokomentariše slučaj, na miran način je rekla toliko stvari da su farmeri mogli samo da joj aplaudiraju.

Pevačica je rešila da jednom za svagda otvoreno progovori o Lepom Mići, ali i o svojoj karijeri.

"Mića mene ne poznaje dobro. Lično me nije upoznao dovoljno dobro da bi mogao Nemanju MCN-a da savetuje da će mnogo izgubiti druženjem sa mnom. Ja nisam rijaliti igrač niti ću ikada biti. Ja sam samo jedna žena koja je u svoje vreme bila takva kakva je bila", započela je Vesna svoj poduži monolog, a onda se osvrnula na prozivke zbog toga što peva u kafani Zorice Marković.

"Vesna Zmijanac još uvek puni sve što poželi, a ne samo 168 mesta. Ali ja neću, ne interesuju me koncerti! Ispunila sam svoje snove! Duša mi je željna prave muzike! Ja sam boem, uživam u pesmama Vide Pavlović. Ćoše jedno od bilo koje svoje nekretnine da prodam, imam da živim kao čovek. Ja ne moram ovde ništa", samo je deo Vesninog izlaganja koje je nagrađeno gromoglasnim aplauzom. Svi farmeri su pomno slušali Vesnin monolog, a jedino joj je kontrirala Jelena Golubović.

Kada je o Lepom Mići reč, pevačica je odlučila da ne dozvoli da je iznervira. "Neću da dajem mogućnost Mići da me izmešta iz mog koloseka. To ću uraditi tako što neću da pričam, a on može da laje koliko god hoće", istakla je pevačica, dok je Mića izjavio da nema ništa protiv Vesne, ali da hoće da predstavi narodu njen karakter i da to radi zbog igre.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja