TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Oj, Ivana, jarane, pevaš bez mane!
Foto: Aleksandar Krstović

Petersova oduševila imitirajući Halida Muslimovića

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Oj, Ivana, jarane, pevaš bez mane!

Stars -

Gadi mi se količina hejta. Poeni, forsiranje, pobeda... Muka mi je od tih površnih priča. Ja svoju vrednost znam, kaže pevačica

Ivana Peters je bila pljunuti Halid Muslimović na snimanju desete epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“.Njen nastup nasmejao sve do suza jer je u pozadini, uz čuvenu numeru „Oj, jarane, jarane“, imala igrokaz s igračima i kamilom. A scenario je osmislio niko drugi do član žirija Vlado Georgiev.Favorit za pobeduIako su joj svi govorili da je glavni favorit za pobedu, Ivani nije stalo do toga.- Kad izađem s Fejsa, zgadi mi se količina hejta. Poeni, forsiranje, pobeda... Muka mi je od tih površnih priča. Ja svoju vrednost znam. Nisam navikla i ne treba mi to, niti sam zbog toga ušla u TLZP - napisala je na društvenim mrežama Petersova.

Još jedna učesnica šoua našla se u muškoj koži. Katarina Ostojić Kaja skinula je Željka Joksimovića, koji je bio specijalni član žirija. On je sve iznenadio otvorenim i direktnim komentarima. Ako su takmičari mislili da su Vlado i Ivan Ivanović najoštriji, prevarili su se - Željko ih je potpuno nadmašio. Zanimljivo je da je Kajin najveći fan Predrag Živković Tozovac, koji je pevačici poslao CD s posvetom: „Draga Kajo, obožavam te. Tvoj Toza“.Maskeri su i ovaj put prevazišli sebe. Bogoljub Mitić Ðoša je bio u ulozi još jedne legende - Luisa. Ana Grubin je u seksi izdanju oduševila kao američka tinejdž zvezda Arijana Grande, a Neša Bridžis je pokazao kako se snalazi kao Belgijanac Stromaj. Danijel Kajmakoski je izmamio suze nastupom nedavno preminule zvezde Prinsa, a s njim su se na sceni pojavili momci iz žirija - Vlado i Željko.

Prljavi ples

Halid Muslimović se baš namučio u pripremi prljavog plesa sa Suzanom Mančić. On imitira Patrika Svejzija, a Mančićeva je zanosna Dženifer Grej. Za Nikolu Rokvića nema nemogućih zadataka, ove nedelje peva kao Kristina Agilera. Njegove mrežaste čarape, štikle i mešanje izazvali su različite komentare žirija.E. K.

IzazovBUBAMARA ŠERIFOVIĆDara Bubamara je bila pred velikim izazovom. Folkerka je imitirala evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović.- Uživala sam! Divna pesma - pohvalila se pevačica posle snimanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track