(FOTO) Seksepilnija nego ikad: Aleksandra Prijović u provokativnom izdanju koje obara s nogu
Foto: Printscreen Instagram

Ponovo oduševila

(FOTO) Seksepilnija nego ikad: Aleksandra Prijović u provokativnom izdanju koje obara s nogu

Stars -

Popularna pevačica poznata je po svom lepom izgledu koliko i po izvrsnom glasu, ali sada je otišla korak dalje i dokazala da ne važi bez razloga za jednu od najzgodnijih žena na našoj sceni.

Otkad uživa u ljubavi s Filipom Živojinovićem, Aleksandra Prijović prosto blista!Lepša i veselija nego ikada, ona svoje fanove često obraduje nekom zanimljivom fotografijom koja otkriva koliko joj prija trenutni ljubavni status.Međutim, nedavno je pokazala i koliko je, s razlogom, samouverena i objavila dve provokativne fotografije koje nikoga nisu ostvarile ravnodušnim.

Uskoro nova pesma "Totalna Anestezija"

A photo posted by @aleksandraprijovic on May 9, 2016 at 2:44pm PDT

Ona je, naime, na svoj profil na društvenoj mreži Instagram postavila dve fotografije u smeloj majici koja golica maštu i oduševila kako muški, tako i ženski deo svoje publike.

A photo posted by @aleksandraprijovic on May 7, 2016 at 10:51am PDT

"Najlepša pevačica na našoj estradi", samo je jedan od brojnih komentara na ove Aleksandrine fotografije.Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Orlando Blum prevario Keti Peri s njenom mlađom koleginicom?Kome li je posvetila ovu pesmu? Anastasija Ražnatović ponovo oduševila svojim glasom (VIDEO)Neodoljiva: Potez kojim je Helena Topalović zaludela muškarce (VIDEO)Poslednje pripreme: Jelena Đoković se sprema za veliku čast (FOTO)Maša Terzić: Uvek će se postojati bitke između pameti i srca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja