VESNI RIVAS VAVA: Jelenu je ubio muškarac blizak njenom suprugu
Foto: Facebook

Proviđanje

VESNI RIVAS VAVA: Jelenu je ubio muškarac blizak njenom suprugu

Stars -

Vesna Rivas do sada se ustručavala da javno iznosi prognoze oko ubistva pevačice Jelene Marjanović, ali je ponovila u ono što je, kako kaže, sigurna kroz svoju viziju, a to je da je Jelenu ubio neko da bi naškodio nekoj njoj bliskoj osobi.

"Jelenu je ubio neko da bi naškodio nekoj njoj bliskoj osobi. Nije pevačica bila meta, već je bila najvažnija osobi koju je ubica pikirao. To je muškarac, iz njenog je okruženja, blizak je njenom suprugu. Ima veze sa muzikom. Inače, Zoran Marjanović ima tri-četiri velika neprijatelja u svojoj blizini. Jedan je spreman da naškodi i to zbog neke žene, koja je povod, ali ne i razlog. Ljudi koji su spremni na ovakvo nasilje, brutalni su i u svojoj okolini.

Ona nije htela da iznosi više detalja.

"Oni koji se bave istragom, razumeju šta sam rekla, pa nek traže u tom smeru. Jelena je bila dobra osoba, duša i nosila je neku energiju sa sobom. Bila je učinljiva i verovala je ljudima, što joj je prva greška. Taj, ko je monstruozno masakrirao Jelenu Marjanović imao je u poslednjih godinu dana tešku operaciju. To je važan detalj, nemojte da zaboravite. Mada su mnogi govorili da ne postoji savršen zločin, pevačica je rekla da postoji, jer neke stvari neko ne želi da otkrije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track