FAVORIT Rus Sergej Lazarev za Kurir: Hoću pobedu na Evroviziji!
Foto: Reuters

Želi da se popne na tron Evrope

FAVORIT Rus Sergej Lazarev za Kurir: Hoću pobedu na Evroviziji!

Stars -

U polufinalu sam bio nervozan, ali je to kratko trajalo. Svi misle o trijumfu, pa i ja. Bitno je da ponovim dobar nastup, kaže ruski predstavnik

Predstavnik Rusije na Evroviziji Sergej Lazarev glavni je favorit za pobedu.On veruje u trijumf i trudi se da ispuni ono što je sebi obećao - da bude savršen na sceni.- Na sceni sam u jednom trenutku osetio nervozu, ali je to kratko trajalo. Presrećan sam zbog prolaska u finale. Svi razmišljaju o pobedi, pa i ja. Ali najvažnije je da ponovim dobar nastup - rekao nam je Lazarev, kog su novinari pitali kako će Rusija reagovati kad Evrovizija, poznata kao utočiste LGBT populacije, dođe u Moskvu u slučaju njegove pobede.- To su samo tračevi i lažne priče o mojoj zemlji. Gej život postoji u Rusiji. Uostalom, Moskva je već bila domaćin Evrovizije i sve je bilo u redu - rekao je Sergej koji širi pozitivnu energiju ali i nosi setu u očima. zbog velike porodičnetragedije.- Pre godinu dana njegov brat je preminuo i iza sebe ostavio ćerku Alinu (12). Sergej je preuzeo brigu o njoj. On za nju nije stric, već otac. Devojčica ga obožava, u njemu vidi uzor i želi da bude u šou-biznisu kao i Sergej - kaže je za Kurir član ruske delegacije.Izraelac opčinjen našom SanjomNaša predstavnica Sanja Vučić osvaja i glasom i stasom, a jedan zaljubljeni fan iz Izraela napravio je majicu s nazivom srpske pesme. On je sačekao našu pevačicu posle njene generalne probe i presreo je, ali kad ju je video, toliko se zbunio da je samo prstom pokazao natpis na majici.- Ne mogu da verujem! Pa, ti si predivan, obožavam te! - rekla mu je Vučićeva.- Ne, ja tebe obožavam! Navijam i glasaću za Srbiju, odnosno za tebe - odgovorio je on, prilično rumen u licu.Zamolio je Sanju da mu se potpiše na majici za uspomenu.- Ali ja sam mislila da ćeš mi je pokloniti! - šalila se ona, ali obožavalac je bio veoma ozbiljan.- Ne mogu, ona me podseća na tebe - rekao je.

Din platio hotel do nedeljeOSTAJEM DA GLEDAM FINALE U SUBOTUPredstavnik BiH Din bio je ubeđen da će proći u finale pa je platio hotel do kraja nedelje.-Nisam ni tužan ni razočaran. Ovo je takvo takmičenje, sad ćemo na miru gledati finale - kaže Din.

Crnogorci razočaraniBILI SMO UBEĐENI DA IDEMO DALJE!Bend Hajvej iz Podgorice nije uspeo da odvede Crnu Goru u finale Evrovizije, pa tako prošlogodišnje 13. mesto Kneza u Beču ostaje njihov najbolji plasman. A mladi momci iz Hajveja su, jednom rečju, tužni.- Bili su ubeđeni da će biti finalisti Evrosonga - kaže za Kurir Sabrija Vulić, vođa crnogorske delegacije.

Posle sedam godina u finaluNINA: U HRVATSKOJ SU MI POŽELELI NEUSPEH!Nina Kraljić je posle čak sedam godina donela Hrvatskoj finale Evrovizije.- U šoku sam! U svojoj zemlji nisam imala podršku, mnogi su mi poželeli neuspeh. S takvim osećajem sam došla u Stokholm, to nije lako. Zato sam još više ponosna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track