SORAJA JE SNAJA DO JAJA: Goca Božinovska prihvatila starletu!
Foto: Instagram

PROMENILA PLOČU

SORAJA JE SNAJA DO JAJA: Goca Božinovska prihvatila starletu!

Stars -

Ni meni niko nije birao muža, pa što bih ja svom sinu Mirku birala devojku?! Šta joj fali, odlična je riba, kaže pevačica

Mirko Šijan i Soraja Vučelić postali su veoma bliski, o čemu govore njihove zajedničke fotografije koje sin Goce Božinovske postavlja na društvene mreže.Da li je u pitanju druženje ili veza, pokazaće vreme, jer Soraja i Mirko o tome ne žele da pričaju. A mama Goca, koja je u javnosti često isticala da za snajku želi devojku koja iza sebe nema burnu prošlost, što sa starletom nije slučaj, ovog puta je promenila ploču.

- Ni meni niko nije birao muža, pa što bih ja svom detetu birala devojku ili danas-sutra ženu?! Soraju ne poznajem, a Mirko mi je skoro rekao da je ona super devojka, da je pravi laf i da mu prija. Pa šta joj fali, odlična je riba.

Rekla sam mu milion puta da ne kači fotografije i snimke na Instagram jer se to odmah iskoristi protiv njega, ali ne vredi njemu pričati. Eto, i jutros je došao u šest sati, upao mi u spavaću sobu i ljubi me, grli. Ma, nek dete živi punim plućima! Ako je to greh, onda je grešan. Nije što je Mirko moj sin, ali verujte da je prava muškarčina i dasa i ne čudi me što sve žene odlepe za njim - ponosno kaže Goca.LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track