IZBAČENA MARIJA BESNA: Evo ko je zao, podao i folirant!
Foto: Printskrin

Napustila Farmu

IZBAČENA MARIJA BESNA: Evo ko je zao, podao i folirant!

Stars -

Marija Mijanović napustila je imanje u Lisoviću, a kako je rekla, ostvarila joj se najveća želja.

Pevačica i članica grupe Fanki G, napustila je Farmu posle tri meseca provedena na imanju.

"Ovo je najsrećniji trenutak u mom životu. Totalno sam zbunjena. Znala sam u šta ulazim. U poslednje vreme, to nisam više bila ja. Prevelika je nervoza i da sam ostala tamo, sigurno bih nekog pretukla", rekla je Marija uzbuđeno.

Voditeljka je želela da zna sve o njenom češkanju sa Crnim. "Sa moje strane definitivno nije bilo simpatija prema njemu. On je drug mog brata, i ja sam ga tako i gledala. Saška je insistirala da nas dvoje budemo u vezi, čak je i Crni rekao da bi to bio dobar marketing", objasnila je Mijanovićeva.

Ona je rekla da nikakvog famoznog češkanja nije bilo. Svi farmeri su se pitali da li će se naša ljubav roditi. Ona je demantovala ostale farmere da su Crni i to češkanje zaslužni za to što je ona ostala na imanju.

"Mala Ceca je podla, zla i folirant. To je i Lepi Mića rekao. On je rekao sve šta misli o njoj, ali da je ona najmlađa i da ne zna šta radi. Njemu je njegov prijatelj rekao da mora da pazi na nju", kaže.

Što se tiče Jelene Golubović, rekla je da se danima nije kupala. "Devojka se stvarno nije danima kupala. Morala sam da okrećem glavu na drugu stranu, a imala sam povredu kičme tada. I ja sam joj to rekla tek kada je ona mene napala", priznala je Marija.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track