(FOTO) LUMPERAJKA SA PRIJOVIĆKOM: Snajka Bobi pokazala cicamacu!
Foto: Damir Dervišagić

Živojinović sa sinovima na splavu

(FOTO) LUMPERAJKA SA PRIJOVIĆKOM: Snajka Bobi pokazala cicamacu!

Stars -

Ptičica! „Čik pogodi šta mi prija, šta mi godi“ pevala je Aleksandra Prijović Brenine stihove budućem svekru dok su joj sevale gaćice

Slobodan Boba Živojinović se s trojicom sinova provodio na nastupu buduće snajke Aleksandre Prijović na jednom prestoničkom splavu.

Dok se njegova supruga Lepa Brena odmarala kod kuće, bivši teniser je s naslednicima napravio darmar. Baš su se opustili, a najviše Aleksandra, koja je nehotice budućem svekru pokazala međunožje, i to baš dok je pevala Brenin stih: „Čik, čik, čik pogodi šta mi treba, šta mi godi“! Kako i ne bi kad je imala kratku haljinicu s prednjim šlicem, a na bini je sve vreme skakala.

Pevala mu na uvce. Aleksandra i Boba
Pevala mu na uvce. Aleksandra i Boba

Međutim, Prijovićka nije zapostavila dečka Filipa. Često mu je slala poljupce s bine, posvetila mu je nekoliko pesama i pozdravljala ga preko mikrofona, da svi čuju koliko se vole! Prvo mu je otpevala hit Zorice Brunclik „Kad bi mene pitali“, a potom „Šta će ti pevačica“ Jane Todorović. Bobin prvenac je tada pao u trans, nakon čega su ga zagrlila braća Stefan i Viktor. Kad ih je Prija ugledala zagrljene, počastila ih je s nekoliko maminih pesama.

Braća. Viktor i Stefan
Braća. Viktor i Stefan

Aleksandrini budući deveri oduševljeni su Filipovim izborom. Toliko su bili veseli da je Viktor svaki čas grlio i ljubio Stefana, pa mu je u jednom momentu ispalo salce kad mu se podigla majica. Oni su pred kraj svirke snajki poslali crvene ruže i čestitali joj uspešan nastup.

Spremaju svadbu. Aleksandra i Filip
Spremaju svadbu. Aleksandra i Filip

Ah, ta ljubavNON-STOP SE CMAČUFilip i Aleksandra se ponašaju kao tinejdžeri - ne skidaju ruke jedno s drugog! Nisu se libili da pred gostima splava razmenjuju nežnosti, cmakali su se na svakoj pauzi.- Oženiću se Aleksandrom do kraja godine! - pohvalio se Filip prijateljima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track