ŠAULIĆ U SVAĐI SA POLA ESTRADE: Šaban zaratio sa Zoricom Brunclik, a sa Bosancem se umalo pobio
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Puca

ŠAULIĆ U SVAĐI SA POLA ESTRADE: Šaban zaratio sa Zoricom Brunclik, a sa Bosancem se umalo pobio

Stars -

Kralj narodnjaka se svađao sa Zoricom Brunclik, Marinom Tucaković, Bosancem, a sa Erom Ojdanićem se i tukao

Šaban Šaulić, koji je nedavno prekinuo kontakt s Anom Bekutom, kojoj je njegova ćerka Sanela poslala preteću poruku, ne govori s još mnogim kolegama.Sem što je Bekuti zapretila da će zažaliti ako joj još jednom dirne porodicu, o čemu je Kurir juče pisao, Sanela ga je posvađala i s kumom Zoricom Brunclik. Pevačica se svojevremeno nije pojavila na Šabanovom koncertu iako je bila najavljena kao gost.- Rečeno mi je da nema potrebe da dolazim. Šaban me je lično pozvao da mu budem gošća, ali mi je gostovanje otkazala njegova ćerka Sanela. Čak mi nije ni navela razloge zbog kojih ne treba da dođem - rekla je tada Zorica.Njih dvoje su ipak rešili nesuglasice te su ponovo u dobrim odnosima.Nedavno, nakon nepromišljene izjave, kralj narodne muzike se posvađao i s Marinom Tucaković. Naime, on je u emisiji izjavio da njegove pesme koštaju 2.500 evra, dok Tucakovićeva naplaćuje 10.000 evra. Marina je bila šokirana izjavom svog do tada dobrog prijatelja pa mu je poručila ga više nikad neće pozvati. Jedan u nizu Šabanovih okršaja dogodio se na snimanju „Zvezda Granda“ nedavno, kad se umalo pobio s Draganom Stojkovićem Bosancem.Popularni folker davno je imao okršaj i sa Erom Ojdanićem, s kojim se navodno i potukao, ali su se nekoliko godina kasnije pomirili. Kako je Ojdanić ranije ispričao za Kurir, s kolegom se pobio 1984, zbog čega dugo nisu razgovarali.- Taj kurcšlus se desio u hotelu „Sunce“ u Sokobanji pre 32 godine. Dobio je Šaban dobro po glavi. Prebio sam ga ko vola, ali je i on mene udarao, i to pesnicom u glavu. Ja sam njega tukao stolicom - prisećao se Era, dodajući da su tada bili na turneji, a da je te večeri kad su se pobili Zorica Brunclik slavila rođendan.

Šaban o BekutiŽELIM JOJ SVE NAJBOLJEKad smo pozvali Šabana Šaulića da prokomentariše sukob sa Anom Bekutom, on je samo rekao:- Ne želim da komentarišem gluposti, a Ani Bekuti želim sve najbolje.

Stiže naslednicaILDA ČEKA DEVOJČICU!Šaban je pre dve večeri održao koncert u Loznici, a tu priliku je iskoristio da otkrije da njegova ćerka Ilda sa izabranikom Bojanom Vučkovićem čeka devojčicu. Šaulić je pevao pred više od 2.000 ljudi, koji su uživali u njegovom repertoaru. Pored Ilde, gosti na koncertu bili su mu i Aleksandra Prijović i Milan Dinčić Dinča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track