VREME ZA SEKS ALI NE I ZA BEBE: Tijana Ajfon morala da abortira!
Foto: Damir Dervišagić

Starleti ljubavnik naredio da se otarasi bebe

VREME ZA SEKS ALI NE I ZA BEBE: Tijana Ajfon morala da abortira!

Stars -

Tijana Maksimović je po izlasku iz „Parova“ saznala da je trudna, ali nije htela da zadrži bebu jer otac deteta ne želi starletu pored sebe. Rekao joj je: Završi s tim pod hitno!

Bivša učesnica „Parova“ Tijana Ajfon pre dve nedelje je abortirala na jednoj beogradskoj klinici, saznaje Kurir. Upravo je to razlog što se nije vratila u rijaliti iako je najavljivala da će nakon završetka obaveza ponovo biti deo šoua na televiziji Hepi.Tijana Maksimović je izvršila abortus pre dve nedelje, a tu odluku je donela posle razgovora s nesuđenim ocem deteta. Prema našim informacijama, kad je srećnu vest saopštila svom ljubavniku, on joj je odmah naredio da „to pod hitno završi“.- Tijana je bila razočarana kad joj je ljubavnik rekao da ne može da ima dete s njom i da pod hitno mora da abortira. Nije odmah htela da uradi abortus jer se nadala da će on ipak promeniti odluku, ali ništa se nije desilo, pa je Tijana pre dve nedelje morala da ode na tu intervenciju - rekao je naš sagovornik blizak starleti.Pozvali smo Tijanu Ajfon, koja nije htela da govori na ovu temu.- Ne mogu to da komentarišem. Pišite šta god hoćete, a mene pustite da uživam u ovako lepom danu - rekla nam je starleta i prekinula vezu.Nažalost, ovo nije prvi put da je Tijana Ajfon prekinula trudnoću. Neposredno pred drugi ulazak u rijaliti „Parovi“ u novembru prošle godine mediji su objavili da je starleta abortirala, što je ona tada priznala.- Jesam abortirala, ali novine lažu da je to bilo dva dana pred ulazak u „Parove“. To sam uradila sedam dana ranije - plačući je rekla starleta u emisiji kod Milomira Marića.

SA NJIMA SE VIĐALA POSLEDNJIH MESECITijana Ajfon nikad nije krila svoje veze i ma koliko to sada izgledalo strašno, ona je za vrlo kratko vreme bila s nekoliko muškaraca. „Ne želim da otkrijem ime nesuđenog oca!“, rekla je za KurirMiloš TrajkovićRekla je da je sinu pevača Đanija upravo ona skinula mrak Stevan ĐorđevićBivši fudbaler Crvene zvezde bio je s njom posle „Parova“Željko StojanovićS kolegom iz rijalitija bila je tokom boravka u viliMarko PerovićSa Crnogorcem je imala seks na jednu noć u „Parovima“Nemanja NikolićSpekulisalo se da je pevač varao ženu upravo sa AjfonkomUticajni političarHvalila se vezom sa oženjenim funkcionerom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track