CECA U SUZAMA SLUŠALA PORUKU PORODICE: Tata otkrio ko stoji iza modelsice i bez čega je ostala
Foto: Printskrin

Farmerkin otac izneo svoje mišljenje

CECA U SUZAMA SLUŠALA PORUKU PORODICE: Tata otkrio ko stoji iza modelsice i bez čega je ostala

Stars -

Ceca Jovanović je večeras dobila poruku od pordice. Njen otac je rako da joj pruža podršku, a otkrio je nove detalje iz Cecinog života.

Ceca je pričon o porodici podigla veliku prašinu kada je pričala kako je u lošim odnosima sa ocem koji ju je maltertirao.

"Prošlo je godinu dana od kako si nas napustila. Koliko nam je žao što si nas napustila toliko nam je žao što si ušla na farnu. Moja priča je celog života bila da je teško boriti se sa uličnim ajkulima. Evo da kažemo da je okej to što radiš. Imaš nekoliko propusta, mada mi to teško podnosimo, ipak si ti naša ćerka", pričao je Cecin tata a onda se uključila i mama.

"Volim te najviše na svetu. Gde god bila i šta god bila uvek ću biti uz tebe, možda nisam bila tu uz tebe svojom ili tuđom krivicom. Nadam se da ćeš mi oprostiti", rekla je farmerkina mama.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Tata joj je poručio da ne gleda ljude oko sebe i da ih ne sluša."Želeo bih da pozdravim sve farmere, posebno u negativnom smislu bih pozdravio Mikija, Jelenu Golubović i njenu mjaku. Kevu, isto u negativnom smislu, a u pozitvnom tata Miću i da mu kažem: ja sam taj čovek koji stoji iza Ceca! I ko razume zna da čita između redova, pozdravljam vas sve. Obratite pažnji imate i vi decu", naglasio je Cecin tata.

Na kraju joj je otac, pošto je pozdravio pojedine farmere, preneo skrivenu poruku.

"Ne smem da ti kažem vesti iz spoljašnjeg sveta, ali samo ću reći Audi TT nije više tvoj, ali kupićemo drugi", poslao je tata šifrovanu poruku.

Njene drugarice su joj rekla da ne mora da brine za dečka, da je sa njim sve u redu i da svi jedva čekaju da Ceca izađe napolje kako bi se družili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track