KATARINA ŽIVKOVIĆ SMUVALA OŽENJENOG FUDBALERA: Pevačica zavela Veselinovića!
Foto: Aleksandar Jovanović, Saša Pavlić

Odlepila

KATARINA ŽIVKOVIĆ SMUVALA OŽENJENOG FUDBALERA: Pevačica zavela Veselinovića!

Stars -

„Nemojte, molim vas, to da objavite! On je zaista normalan dečko, nemojte i ovo da mi pokvarite. Uništavate mi sve veze“, kukala je Živkovićeva

Katarina Živković otkida na fudbalere! Nakon veza sa Stefanom Mihajlovićem i Milošem Degenekom, pevačica je smuvala napadača Rada Borka Veselinovića!Kako Kurir saznaje, folkerka i bivši dečko Nataše Šavije i Barbare Šegetin započeli su romansu prošle nedelje, i to čim su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Kaća je odlepila za Veselinovićem i nimalo joj nije smetalo to što je on i dalje u braku s javnosti nepoznatom ženom, s kojom, inače, ima sina.

U sredu je viđena kako se ljubi sa Borkom na nastupu Tropiko benda, gde su se provodili do ranih jutarnjih sati.Pozvali smo Leskovčanku, a ona nas je molila da ništa ne objavimo.- Nemojte, molim vas! Uništavate mi sve veze. Pustite me normalno da živim. Borka poznajem kratko i zaista je normalan dečko, nemojte i to da mi pokvarite - kukala je pevačica, koja je najozbiljniju vezu imala s manekenom Banetom Jankovićem.

S druge strane, Veselinović je potvrdio naša saznanja.- Kaća je bila sa mnom na splavu. Divna je devojka. Za kratak period, koliko je poznajem, shvatio sam da bih s njom mogao da uđem u neku ozbiljnu priču - iskren je fudbaler.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja