ŠTEKARA: Brena ne da 2.000 evra za parkiranje jahte!
Foto: Privatna Arhiva

Folk zvezda se snašla na Hrvatskom primorju

ŠTEKARA: Brena ne da 2.000 evra za parkiranje jahte!

Stars -

Vlasnica „Granda“ sunča se u luci u Opatiji, gde su brodovi bogataša, ali je svoj čamac usidrila u Rijeci jer je tamo mnogo jeftinije

Lepa Brena je prošle nedelje bila glavna atrakcija na Hrvatskom primorju, ali iz pogrešnih razloga! Jugoslovenska folk zvezda se baškarila na svojoj jahti u Opatiji, a meštani su se smejali na njen račun jer čuvena pevačica jahtu ne parkira u opatijskoj uvali, već u Rijeci. Razlog prava sitnica: za parkiranje u Rijeci se plaća 100 evra, a u Opatiji čak 2.000 evra!

- Sad smo se uverili da je Brena stvarno škrtica kao što se priča! Usidrila se ovde u Opatiji među bogataške brodove da je svi vide, a do juče joj je jahta bila u Rijeci. Ne znam šta glumi? - rekli su nam vlasnici jedne od jahti u Opatiji, koji su sa svoje palube gledali Brenu kako se sunča.

Baškarenje... Pevačica uživa na svojoj jahti u opatijskoj luci
Baškarenje... Pevačica uživa na svojoj jahti u opatijskoj luci

Zna foru

Kad smo ih upitali kakve veze ima što je „do juče bila u Rijeci“, objasnili su nam da im je smešno to što je vlasnica „Granda“ izabrala jeftiniju parking zonu.- Plovila u Opatiji plaćaju godišnje 2.000 evra za parkiranje, dok je u Rijeci ta cena mnogo manja, samo 100 evra. Gospođa Brena očigledno zna tu foru, pa jahtu ukotvi u riječkoj marini, a kad dođe sezona, provoza se do Opatije, ugura se među nas koji smo čitavu godinu ovde i pravi se važna. Glas o tome brzo se proneo našim gradom, pa se sad smejemo na njen račun - otkrili su nam meštani.
I muž je tu... Brena i Boba među jahtama
I muž je tu... Brena i Boba među jahtama

Baš je briga

Ali Lepa Brena baš i nije marila za njihove priče. A i zašto bi? Lepo je uštedela, pa je opušteno uživala u suncu i izležavala se obučena u vatrenocrveni kupaći, dok je joj je društvo pravio „kapetan lađe“. Inače, Brena i njen suprug Boba Živojinović su jahtu kupili prošle godine i kako je Kurir tada pisao, platili su je 100.000 evra.- Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama - rekla je pevačica tada za Kurir.

OPATIJA Brena specijalna gošćaPEVALA NA SVADBIBrena i Boba Živojinović su u opatijskoj marini Ičići bili gosti na svadbi svojih prijatelja. Zvanice su na svadbu došle brodom.- Mlada se zove Boki, a mladoženja Dragan. Bilo je romantično i sve žene su plakale, a muškarci su nam se smejali jer plačemo! - rekla je Brena koja je oduševljena atmosferom i zapevala na venčanju.

Poznati biznismeni se sažalili na Brenu...
Poznati biznismeni se sažalili na Brenu...

Biznismeni koji su se zatekli na jahti koja je stajala preko puta Brenine je bilo neobično što pevačica štedi na luksuzu pa su hteli da joj ponude da joj plate godišnji vez. Kada su videli da je njen suprug Slobodan Boba Živojinović sa njom na jahti, samo su joj mahnuli i nastavili dalje. Doduše, i ona je njima uzvratila osmehom ali ih nije pozvala da se sa njom i njenim suprugom druže na plovilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track