(VIDEO) BUMBAR ŠTRAJKUJE GLAĐU: Učesnik Parova ne jede danima, evo zbog čega...
Foto: Printskrin

Zainatio se

(VIDEO) BUMBAR ŠTRAJKUJE GLAĐU: Učesnik Parova ne jede danima, evo zbog čega...

Stars -

Dejan Vuletić Bumbar, učesnik "Parova" štrajkuje glađu, a od utorka ništa nije jeo. Njega čak ni Kristina nije uspela da ga nagovori da prekine štrajk i pojede nešto.

Kada se Vuletićeva ćerka javila, Bumbar joj je poručio da ne brine i objasnio da se odlučio na štrajk glađu iz revolta prema takmičarima.

"Tvoj otac je isti kao i napolju. Poslednje što imam drugom bih dao. To sam i ovde radio, pa su me pojedinci pljuvali. Nisam jeo da bi drugi imali. I ono što sam uzeo, uzeo sam od onih koji su krali, da bih i njima i onima što ništa nisu imali dao. Nijedan ukućanin ovde ne može da kaže da ga nisam nudio! Nije fer da šestoro,sedmoro njih jede, a ostalih 15 gladuje. Dogovorili smo se da delimo na ravne časti, i upravo zbog toga nisam jeo.

Kasnije su se pojavili neki štekovi, ispalo je da sam ja to uzimao iako nisam ni jeo. Povređen sam. Niti sam jeo niti hoću da jedem dok ne budu svi imali", rekao je Bumbar. On je dodao da ne želi da i njegov život, kao životi pojedinaca u vili, postane igra.

Bumbar nastavlja strajk gladju by kornjacarade

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track