MILOŠEVA BIVŠA: Ne dam ti dete dok si sa Milicom Todorović!
Foto: Damir Dervišagić

Andrea Demirović postavila ultimatum

MILOŠEVA BIVŠA: Ne dam ti dete dok si sa Milicom Todorović!

Stars -

Miloš Paunović, dečko Milica Todorović, na teškim je mukama. Njegova bivša supruga Andrea Demirović zabranila mu je da viđa sina Viktora u prisustvu pevačice „Granda“.

Prema rečima našeg izvora, crnogorska predstavnica na Pesmi Evrovizije 2009. još nije Milošu oprostila prevaru i ne može da podnese da njihov sin, koga Miloš ionako slabo viđa, vreme u Beogradu provodi s tatinom devojkom.- Andrea je Milošu jasno stavila do znanja pod kojim uslovima može da viđa dete. Ona od razvoda sama brine o sinu i njena reč je poslednja. Nema ona ništa protiv Milice, ali joj smeta da njihov sin vreme provodi s tatom i njegovom devojkom, koja mu još uvek nije ni rod ni pomozbog. Posle razvoda mu je rekla da dete može da viđa isključivo kada je sam, a ne u Miličinom prisustvu - završava naš sagovornik.

Pozvali smo Paunovića, koji nije želeo da priča o tome.- To najbolje znaju novinari. Mi kojima se to dešava ili ne dešava ne znamo - rekao je Paunović.Andrea Demirović do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke. Podsećanja radi, Miloš i Andrea su se upoznali tokom njenih priprema za Evroviziju. Bili su u braku pet godina, a razveli su se u februaru prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja