Najnovije vesti

Boban Zdravković: I dalje živim od pesme
Foto: Marina Lopičić

Gde si bre?

Boban Zdravković: I dalje živim od pesme

Stars

Nemam nameru da prestanem da pevam. Imao sam turneje po velikim gradovima, a nedavno sam održao koncerte u Bugarskoj, Grčkoj i Rumuniji

Boban Zdravković, koji je devedesetih pravio lom na estradi hitovima „Prokleta je Amerika“, „Ne dolazi u moj san“, „Pojavi se duga“, „Lagala me jedna Maja“ i drugim, davno je nestao s javne scene i posvetio se turnejama širom Evrope.

Poznati Nišlija nikada nije prestao da se bavi muzikom, ali je smanjio gostovanja u emisijama u odnosu na vreme stare Jugoslavije. On je nedavno snimio pesmu „Budi mi žena“, a uskoro će i spot, tako da planira ponovo da se vrati na scenu.
- Bez obzira na to što me nema u medijima, ja mnogo radim. Nemam nameru da ikada prestanem da pevam, od toga živim. Imao sam turneje po velikim gradovima, a nedavno sam imao koncerte u Bugarskoj, Grčkoj, Rumuniji i drugim mestima, i to pred 6.000 - 7.000 ljudi. Jedno veče pevaju Grci, drugo veče Rumuni, treće ja i tako - kaže pevač i nastavlja:
- Jednom sam se našalio da me u emisijama nije bilo deset godina. Snimao sam novogodišnje programe. Uvek kad me pozovu, ja odem i ispoštujem. Takva snimanja su važna za posao kojim se bavim jer mnogo pomažu. Nikada nisam bio čovek od skandala, možda zbog toga nisam toliko ni zanimljiv medijima - kaže Boban.

Zdravković ističe da nema kontakt s kolegama.
- Pravo da vam kažem, ne čujem se s kolegama. Svako od nas je okrenut na svoju stranu i svom poslu. Ponekad ih vidim kad odem na neko snimanje, tada se ispričamo jer sam sa svima u korektnim odnosima i to je to. Nedostaju mi one stare turneje po Jugoslaviji. Tada smo se svi mnogo više družili nego danas. Tada sam bio novo lice i za mene su svi bili velike zvezde, kao što su Toma Zdravković, Mitar Mirić, Zoran Kalezić - kaže Boban i dodaje da slobodno vreme uglavnom koristi za rekreaciju.
- Gledam da se što više bavim sportom jer je moj posao naporan i stresan. Volim da odem na tenis, da skupim energiju da bih sve izdržao - rekao je folker.

M. D.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...