Najnovije vesti

PRAVA SVADBA U PAROVIMA: Zorica Dukić na venčanju nosi beli luk u nedrima
Foto: Promo

Fizerka se udaje za Gastoza

PRAVA SVADBA U PAROVIMA: Zorica Dukić na venčanju nosi beli luk u nedrima

Stars

Mladenci su odlučili da poštuju stare srpske običaje. U vilu danas dolaze matičar, familija, prijatelji, kumovi...

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz danas će se venčati u „Parovima“, ali stvarno! To će biti velika mrsna pravoslavna svadba, sa starim, za mnoge zaboravljenim običajima.

 

- S obzirom na to da je u pitanju pravo venčanje, u vilu će doći matičar, familija, kumovi, prijatelji... Smenjivaće se pevači i mnogobrojni gosti. Mlada i mladoženja će ispoštovati sve što nalaže srpska tradicija - kažu u produkciji.

Mladoženja će skidati jabuku s visokog stuba, mlada će bacati sito i bidermajer, a produkcija televizije Hepi rešila je da podseti gledaoce na davno zaboravljene običaje: beli luk u nedrima mlade za sreću, lomljenje pogače koju pravi svekrva, iznošenje kuma iz kuće tako da ne dotakne zemlju...

Sam čin venčanja planiran je za 15 sati. Mlada je satima birala venčanicu, a mladoženja odelo, i tražili su da im obezbede burme od belog zlata. Gastoz je imao molbu da, dok traje venčanje, svira kvartet, ali kasnije se odlučio za tradicionalnu srpsku muziku. Ovo će biti prva prava svadba u rijaliti programu na ovim prostorima.

K. L.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...