MORBIDNIJE NE MOŽE: Ovo što su doživeli Darko i Ana ne biste poželeli nikom!
Foto: Printskrin Instagram

Nije za šalu

MORBIDNIJE NE MOŽE: Ovo što su doživeli Darko i Ana ne biste poželeli nikom!

Stars -

Popularan par Darko Lazić i Ana Sević Lazić našli su se u na meti morbidne šale jednog manje poznatog portala.

Naime, objavljeno je vest sa naslovom "Horor u Beogradu! Poznati pevač ubio ženu pa sebe pred detetom", a pored toga je slika Ane, Darka i zgrade.

Ovo je stiglo do Ane koja je ostala u čudu i oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk.

"Iz dana u dan pitam se u kakvoj to zemlji živimo? Da li postoji neko, nešto što nas može zaštititi od pojedinih bolesnih mozgova? Da li iko ima nameru da uradi bilo šta po pitanju toga ko šta objavljuje, piše, izmišlja? Da li postoji nadležna institucija koja će uraditi nešto po pitanju zaštite javnih ličnosti i plasiranja ovakvih monstruoznosti? Možda ne možeš promeniti i izlečiti u ovoj zemlji. Neko od kolega je skoro rekao: "Mi smo javne ličnosti ali nismo javno dobro". Kome mi sada da se žalimo, koga da tužimo i kako da se zaštitimo od bolesnih umova koji objavljuju i propagiraju nasilje i igraju se sa ovakvim stvarima? I to zbog reklame i čitanosti? Ovo čitaju i naši prijatelji i porodice. Imate li malo srama... mozga... svesti... obraza? Sram vas bilo!"

PREŽIVELI TORTURU / I NJIH SU SAHRANJIVALI NA INTERNET PORTALIMA /Šaban Šaulić SEDAM PUTA SAM POGINUOČak sedam puta su razni mediji iz regiona, najčešće iz Bosne i Crne Gore, objavljivali lažne vesti o smrti Šabana Šaulića.- Ko je poginuo? Ja? Evo me sa mojom suprugicom dragom. Ručam u restoranu. Pun mi je stomak, živ sam i zdrav, a što se toga tiče, nisam iznenađen, pa po sedmi put me sahranjuju. To je strašno šta se radi - rekao je pevač tada za Kurir.Aca Lukas UBIJA ME ČOVEK IZ AMERIKEAca Lukas takođe je često bio na meti portala koji plasiraju izmišljene vesti o poznatima. - Strašno je šta rade bolesni umovi. Ne znam kako je moguće da to nekome padne na pamet. Ali važno je da se stane na put bolesniku. Otkriveno je da je ta osoba u Americi. I njemu, i njegovoj ženi, roditeljima, deci, babama, dedama i celoj familiji želim ono što piše o meni - rekao je Lukas.Boban Rajović UMRO OD DROGE, PA POGINUO U UDESUNa raznim forumima i društvenim mrežama 2009. godine pojavio se trač da je umro Boban Rajović. I dok su jedni nagađali da je pevač preminuo od predoziranja narkoticima, drugi da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, on je ubrzo prekinuo dilemu i oglasio se na Fejsbuku demantujući svoju smrt.Jelena Karleuša ŽIVEĆU JOŠ STO GODINANa fan stranici Jelene Karleuše sredinom 2012. pojavila se informacija da je pevačica poginula! Pošto su se njeni fanovi uspaničili i pokušali da stupe u kontakt sa JK, pevačica je rešila da se oglasi:- Neee... Ne ide uz mene da poginem u saobraćajnoj nesreći. Živeću još sto godina. Pevaću i igraću i vašim unucima! - napisala je Karleuša na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track