(VIDEO) FARMERI PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Mića podizao Jeleni suknju, Miki polivao Sašku
Foto: Printskrin

Jezivo na imanju

(VIDEO) FARMERI PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Mića podizao Jeleni suknju, Miki polivao Sašku

Stars -

Zadruga je poželela da sazna mišljenje farmera o najgorim gazdama u ovoj sezoni rijalitija. Svako se vodio različitim kriterijumima, a njihovi odgovori se nisu dopali pojedincima.

Do prve velike svađe došlo je kada je Jelena Golubović navela Lepog Miću kao najgoreg gazdu. Ona je to argumentovala tvrdnjama da te nedelje uopšte nije bilo zanimljivih dešavanja na imanju.

Mića je sve vreme slušao njeno izlaganje, a onda se razbesneo i počeo da je vređa.

"K.rvo raspala! Kako joj g.zica seva", urlao je Mića, koji je prišao Jeleni i podigao joj haljinu kako bi pokazao njenu zadnjicu i noge.

"Opušak i njegovi pikavci! Bravo, Mićo", provocirala je Jelena svog ljutog suparnika, koji joj je žestoko uzvratio.On je naglo ustao, otišao do Jelene i pljunuo je u lice, uz obećanje da će je sve češće “kupati".

Farmeri su nastavili sa iznošenjem svojih mišljenja, a nedugo zatim došlo je do novog sukoba. Ponovo su zaratili nekadašnji prijatelji Miki Mećava i Saška Karan, koji već mesecima nisu u dobrim odnosima.

"Budalo umišljena", prozvao je Mećava svoju koleginicu, koja mu je istom merom uzvratila.

Miki više nije znao kako da se odbrani od svoje koleginice, pa je se samo snuždeno obratio gledaocima dok je gledao u kameru.

Kako je izgledao deo ovog burnog sastanka pogledajte u priloženom video snimku:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track