OTKRIVAMO ŠTA ĆE SE DEŠAVATI U MALDIVIMA: Ovoga puta nešto potpuno drugačije! Golotinja i ispod vode

Počinje novi rijaliti!

OTKRIVAMO ŠTA ĆE SE DEŠAVATI U MALDIVIMA: Ovoga puta nešto potpuno drugačije! Golotinja i ispod vode

Stars -

Tačno 24 takmičara, koji su se na kastingu pokazali kao dobri pevači, lepog su izgleda, harizmatični I već umeju da vladaju scenom, ući će u četvrtak, u 20 sati u muzički kamp u Hotelu “Maldivi”. Kroz muzičke radionice I nastupe, oni će se dalje regrutovati za veliki muzički projekat "Happy zvezde", u kojem će učestvovati najbolji.

Kroz ceo serijal, polaznici ovog, može se reći muzičkog kampa, biće podeljeni u dve grupe: Gosti, koji uživaju i Posluga hotela, (kuvar, konobar, spremačica…). S obzirom da je čitav serijal zamišljen kao veliko takmičenje, članovi ovih grupa će se smenjivati u zavisnosti od toga ko pobedi u takmičenju.-Da li će uživati u čarima odmora u hotelu sa bazenom ili biti posluga, zavisi od njihovog talenta – ističu u produkciji Hepi televizije. - Svake subote imaće priliku da pokažu svoj muzički i talenat za scenski nastup. Tokom cele nedelje oni će izvesno vreme posvetiti pripremama se sa svojim mentorima, koreografima i stilistima za nastup I imitacije. Na taj način, gledalac će videti i sve ono što se dešava pre nastupa na sceni, od izbora muzičke numere do samog nastupa. Kad se ne takmiče muzički, učesnici “Maldiva” boriće se u sportskim igrama na bazenu i u dvorištu.

Ovako koncipiran, format je privlačan za ljubitelje rijaliti programa, ali i muzičkih šoua.Publika, odnosno gledaoci će imati priliku da vide takmičare ne samo na sceni nego i u različitim životnim situacijama i kroz interakciju sa ostalim takmičarima, u kojima će doći do izražaja sve njihove karakterne osobine. Cilj takmičara je da ostanu do kraja u muzičkom kampu, jer će onda imati priliku da učestvuju u velikom muzičkom takmičenju „Happy zvezde“, koje počinje na jesen.

Inače, spremljeno je dodatnih 40 kamera više nego u "Parovima", a posebne će biti postavljene i u bazenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja