(VIDEO) ON JE BOŽIJE DETE: Od Markovog nastupa nećete prestati da se ježite!
Foto: Printskrin

Dete sa druge planete

(VIDEO) ON JE BOŽIJE DETE: Od Markovog nastupa nećete prestati da se ježite!

Stars -

Marko Bošnjak (12) je još jednom opravdao nadimak "dete sa druge planete".

Naime, on se u prvoj finalnoj večeri muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" predstavio pesmom "Nedostaješ", Dino Merlin.

Marko se transformisao u anđela. Koreografija koja je u kombinaciji sa njegovim glasom, svakog će dovesti do situacije da se naježi.

"Ja Marka mnogo volim. Svaki put probudi emocije. Šta god da peva, uvek mi se ređaju neke slike pred očima. To je ogroman dar. Večeras si odabrao pesmu koju si potpuno otpevao na svoj način. Dao si svoju dušicu u ovu pesmu, bravo, Marko", rekla je Jelena.

"Mi imamo privilegiju da svu tu decu gledamo, slušamo, dodirujemo. Nije ni čudo što kažemo "Dete sa druge planete". On je potpuno nestvaran, ima energiju koja je neverovatna. Volim da te volim", rekla je Leontina.

"Ti kad bi pevao telefonski imenik, ja bih plakao. Kod tebe zaista nije važno šta već kako, a ti znaš dobro kako", rekao je Hari.

"Ćao Marko. Ja sam bio prošli put ovde, večeras sam doživeo istu stvar kao i onda. Ti si mi prosto uzeo dušu za sebe, kao da si me prisvojio i rekao "ti si moj, ja sam tvoj, ja te držim, ja te ne dam". Predivan si, ti si jednostavno magičan", rekao je Sale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track