Najnovije vesti

SORAJA NEĆE DA TUŽI MIHAJLOVIĆA: Oprostila sam Stefanu što me je klao
Foto: Dragana Udovičić

Sve zaboravlja

SORAJA NEĆE DA TUŽI MIHAJLOVIĆA: Oprostila sam Stefanu što me je klao

Stars

Otišla sam u Urgentni centar da mi se rane ne bi inficirale, ne da bih imala dokaze za povrede, izjavila je starleta nakon jučerašnjeg saslušanja u policiji

Soraja Vučelić, koja je juče na zahtev Prvog osnovnog tužilaštva saslušana u policiji jer ju je po vratu i grudima prerezao fudbaler Stefan Mihajlović, izjavila je da je on njen veliki prijatelj i da ne želi krivično da ga goni.Kako Kurir saznaje, starleta je rekla da ju je bivši dečko slučajno posekao ključem i da je sigurna da nije imao nameru da je povredi.- Soraja je prva pozvana na saslušanje, a na zahtev tužilaštva biće prikupljeni i svi ostali dokazi o tome šta se dogodilo. Tek kad budu izvršene sve provere, tužilac će doneti odluku da li će pokrenuti krivični postupak protiv Stefana Mihajlovića - kaže izvor iz istrage.

Često u problemu... Stefan Mihajlović
Često u problemu... Stefan Mihajlović

Vučelićeva, koja je samo pukom srećom lakše povređena, potvrdila je juče posle saslušanja da je do incidenta došlo posle provoda na splavu „Fristajler“. Podsetimo, ona je sa Stefanom otišla u jednu vilu na Senjaku, gde se incident dogodio. Iako je zbog povreda završila u Urgentnom centru, Vučelićeva je odlučila da ne tuži fudbalera.- Nema potrebe za podizanjem tužbe. Stefan nije pokušao da me ubije, nije imao nameru ni da me povredi, tako da ga neću tužiti. On mi se izvinio, stvarno nije bilo namerno. Ne znam da li će ga teretiti država. Ja sam mu sve oprostila. Nisam ljuta na njega, otišla sam u Urgentni da mi se rane ne bi inficirale, a ne da bih imala dokaze za povrede - rekla je Soraja nakon što je izašla iz policijske stanice u pratnji advokata posle sat vremena ispitivanja.Na pitanje da li se i dalje viđa s fudbalerom, nije želela da odgovori, kao ni na pitanje kojim predmetom ju je fudbaler povredio.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...