SAŠKA KARAN PRESTRAVLJENA: Cecin otac mi preti da će me iskasapiti!
Foto: Printskrin

Sprema tužbu

SAŠKA KARAN PRESTRAVLJENA: Cecin otac mi preti da će me iskasapiti!

Stars -

Folk pevačica i bivša farmerka Saška Karan kaže da nakon incidenta koji se odigrao u sudiju u Šimanovcima dobija pretnje smrću od anonimne muške osobe.

Ona smatra da iza toga stoji otac manekenke Cece Jovanović, Rade, zbog čega će u dogovoru sa advokatima protiv njega podneti krivičnu prijavu.Saška kaže da će Cecinog oca i majku svakako krivično goniti zbog nanošenja lakših telesnih povreda prilikom opšte makljaže koja se dogodila u studiju „Pinka“ u Šimanovcima prilikom izbacivanja takmičara iz „Farme“.

"Dobijam anonimne pozive u kojima muški glas izgovara užasne pretnje. Govori kako će ubiti mene, moju ćerku i mog muža, kako će nas iskasapiti i rasporiti. Verujem da iza tih poziva stoji Cecin otac. Sastaću se sa advokatom, pa ćemo videti šta ćemo raditi povodom toga. Moram da naglasim da se nikoga ne bojim, samo boga, ali ovo je nedopustivo i nije mi prijatno", izjavila je uznemirena Saška".

Pljuštaće tužbe

"Cecin otac i majka su došli tamo da bi se tukli sa nama. Ajde što je ona nasrnula na mene, to nekako i mogu da razumem, žensko na žensko, fer borba. Ali ona strvina, ona sirovina muška da krene na mene, to je nedopustivo. Prvo me je ona gurnula, počupala i ogrebala, a onda je on skočio na mene i ogrebao me. Ostale su mi modrice od njega, desna ruka me još boli. Sa svojim advokatom ću razgovarati i o tom nasrtaja na mene. Velika sramota!", ljutito dodaje pevačica, a mi vam eksluzivno prikazujemo fotografije njenih povreda.Iako se na snimku vidi i to da pevačicin suprug Aleksandar Gazivoda udara pesnicom Radeta, pevačica tvrdi kako je njen muž nevin.

"Moj suprug je smirivao situaciju. On je mirno prišao momcima iz obezbeđenja i Cecinom ocu kako bi ih smirio. Međutim, Rade je opsovao našu ćerku Milju, što je navelo mog supruga da krene pesnicom, ali nije udario Radeta, već dečka iz obezbeđenja, i to vrlo blago u rame", tvrdi Karanova.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Podsetimo, u ponedeljak uveče dogodila se grupna tuča u studiju „Pinka“ tokom trajanja emisije posvećene izbacivanju farmera sa imanja u Lisoviću. Nakon što je Saška negativno okarakterisala Cecu, bivšu cimerku sa farme, njena majka je skočila da bije pevačicu. Nakon što su se njih dve počupale, nastao je fizički okršaj i između njihovih muževa. Saškin muž je u jednom momentu, dok je obezbeđenje razdvajalo raspomamljenu masu, pesnicom udario u lice Cecinog tatu. Nakon ovog incidenta svi akteri su udaljeni iz studija u kojem je uživo emitovano izbacivanje farmera.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track