ISTINA O KASAPLJENJU DUNJE ILIĆ: Jedan me sekao, drugi gledao zbog parole Kosovo je Srbija!
Foto: Printscreen/Facebook

MONSTRUOZNO

ISTINA O KASAPLJENJU DUNJE ILIĆ: Jedan me sekao, drugi gledao zbog parole Kosovo je Srbija!

Stars -

Napadač je skočio na Ilićevu, oborio je na pod i krvnički tukao, dok je sve to sa strane posmatrao njen drug koji je monstruma doveo kod nje u stan

Pevačica Dunja Ilić, otkako je pre tri dana brutalno prebijena u Prištini, strahuje za svoj život!Ona ne izlazi iz stana jer se plaši da će ponovo biti napadnuta i planira kako da pobegne s Kosova i vrati se u Beograd.Kontroverzna pevačica na Kosovu nema nikoga, prepuštena je sama sebi, a nakon što se pročulo da je iskasapljena po licu i telu zato što je pred Albancima branila Srbiju, njena bojazan je još veća.Kurir je uspeo da pronađe Dunju u Prištini, ali ona nije smela da priča. Drhtavim glasom je poručila:- Situacija je neprijatna i neizdrživa. Molim vas, razumite me. Ne smem ništa da pričam dok ne dođem u Beograd, rizično je, uplašena sam, strahujem za svoju bezbednost, ubiće me.PesničenjeKako saznajemo, Ilićeva se nakon brutalnog prebijanja javila roditeljima i bliskim prijateljima. Njen drug, koji ne želi da mu se pominje ime, kaže da čini sve da Dunju bezbedno dovede u Beograd. On nam prepričava kako se napad dogodio.- Do svađe je došlo u sredu uveče. Njen prijatelj koji je došao kod nje u stan sa sobom je poveo druga koga Dunja ne poznaje. Ni ona sama ne zna kako su se dotakli Kosova i Srbije. Ona je, kako mi je rekla, pokušavala da izbegne da govori o tome, ali taj dečko je insistirao. Nakon što je rekla da je Kosovo Srbija, on je skočio, oborio je na pod i počeo krvnički da je tuče. Udarao ju je pesnicama gde god je stigao - kaže njen drug i nastavlja:- Dunjin prijatelj je samo gledao, uopšte je nije branio. Kukavica, da joj ne pomogne. Tek kad je žestoko isprebijana, njih dvojica su izašli iz stana. Dunja nije zvala policiju, jer je bila svesna da ne bi ništa učinili kada bi im rekla zašto je pretučena. Angažovala je advokata i postupaće onako kako joj on bude rekao - završava drug Ilićeve.OgorčenaInače, Dunja je ogorčena na sve one koji pišu da je zaslužila batine jer je pre nekoliko meseci u Đakovici slavila pobedu fudbalske reprezentacije Albanije. Ima i onih koji je pljuju jer je pre dve godine prešla u islam.- Ni u toj Bosni nisam pokušavala da budem Bosanka, ni u Moskvi Ruskinja, a kamoli u Prištini Albanka! Najružnije što sam rekla o Srbiji je: „Žao mi je što se moj trud oko muzike nije više cenio.‘‘ Možda mi je ova situacija i dobrodošla da se napokon zaustave te bljuvotine da sam ikad spominjala Srbiju u lošem kontekstu - napisala je Dunja na Fejsbuku.

REAGOVANJE - OSUDILE PREBIJANJE DUNJEIsidora Bjelica:Zgrožena samPodrška iz srca i duše za Dunju Ilić. Zgrožena sam nasiljem. Prvo nas ubijaju lažima, uvredama i klevetama, na kraju pređu na pesnice.Maja Nikolić:To je užasnoUžas! Nasilje ne opravdavam, naročito nad ženama i decom, bilo koje da su vere.Goca Tržan:Vratiće im seNije ona dobila batine što je promenila veru, nego što je branila Srbiju. Na šta to liči? Šta je s ljudima? Meni je to prestrašno. Čovek ima pravo da veruje u šta hoće, ne postoji jedina prava vera. Na društvenim mrežama ljudi svašta sebi dozvoljavaju. Vratiće se svima što zlobno komentarišu.Jelena Karleuša:To su pi.durineŽao mi je što se to desilo Dunji i tu sam ako bilo šta mogu da pomognem. Kad je reč o bolesnicima koji pišu komentare pune mržnje, neka se svi oni teraju u pi.ku materinu! Videla bih njih da dobiju po njuškama! Ko god je Dunju napao i ko god tako nešto podržava, taj je pizdurina.Jelena Maćić:Dunju batine tek čekaju u BeograduJelena Maćić osudila je uvrede na Dunjin račun:- Našu državljanku pretukli su u njenom stanu u Prištini! Svojevremeno je iz ljubavi prešla u islam. Tih uvreda, tih grozota, to u svom životu videla nisam! Možda je Dunja naivna, mlada, brzopleta, ali ona je sama u tom istom stanu u Prištini i dalje! Po vašem pisanju, batine je tek čekaju kad se vrati u Beograd! Sramota me je što smo sunarodnici u ovom trenutku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja