(FOTO) DUNJA ILIĆ SE POSLE BATINA SELI U BEOGRAD: Prošlo, idem dalje! Boli me uvo da patetišem!
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Beži iz Prištine

(FOTO) DUNJA ILIĆ SE POSLE BATINA SELI U BEOGRAD: Prošlo, idem dalje! Boli me uvo da patetišem!

Stars -

Pevačica Dunja Ilić šokirala je sve kada je društvenoj mreži Fejsbuk objavila uznemiravajuće fotografije na kojima je krvava i raščupana. Dunja je dobila batine jer je branila svoju zamlju, zbog čega se seli u Beograd.

Dunja je napadnuta i prebijena u Prištini gde trebutno živi, kada je napadč je skočio na Ilićevu, oborio je na pod i krvnički tukao, dok je sve to sa strane posmatrao njen drug koji je monstruma doveo kod nje u stan.

Pevačica se oporavila, a na Fejsbuku je objavila i da se seli iz Prštine.

I tako...Odoh u zoru

Posted by Dona Ilic on Saturday, July 2, 2016

Naime, Ilićeva je nakon batina koje je dobila donela odluku da se vrati u Beograd i nastavi da živi sa ocem. Dunja ne krije svoju sreću što se vraća u Beograd, a na društvenoj mreži je objavila slike na kojima se vidi da se uspešno oporavila.

Beograd ceka...

Posted by Dona Ilic on Saturday, July 2, 2016

"Sutra u ovo vreme spremam večeru u svom stanu sa prijateljima i ocem...Gde ćeš dalje...Mnogo sam ja srećna žena...", napisala je Dunja, a nakon nekoliko sati dodala da nema nameru da kuka jer je dobila batine.

"Svi ovi sa porukama ''Jao, kako si brzo ozdravila.'' Neka... Neću da budem prosta... Dakle, trebala sam da kukam narednih mesec dana da bih ljudima udovoljila? Bilo... Prošlo... Ide se dalje... Boli me uvo da patetišem... Realno...".

Podsetimo, Dunja je šokirala javnost kada je na Fejsbuku objavila fotografije na kojima je krvava i u podlivima.

Posted by Dona Ilic on Wednesday, June 29, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track