(VIDEO) ŽIKA ĐORĐEVIĆ DOKAZAO NARODU: Ne moraš da psuješ da bi te svi razumeli!
Foto: Printscreen

Vicešampion Farme

(VIDEO) ŽIKA ĐORĐEVIĆ DOKAZAO NARODU: Ne moraš da psuješ da bi te svi razumeli!

Stars -

Žika Đorđević, finalista Farme 7, za koga mnogi kažu da je trebalo da pobedi, kaže da je zadovoljan u kakvom svetlu je prikazao sebe i rodni Leskovac.

„Ljudi u Srbiji su puni predrasuda da na jugu žive samo neobrazovani seljaci, a ja sam im dokazao suprotno, pobeđivao u kvizu znanja, bio vredan i brinuo o životinjama, nisam ulazio u prepirke i svađe, nisam psovao, a svog južnjačkog dijalekta nisam želeo da se odreknem. Samo sam im dokazao da je naš jezik bogat i raznovrstan i da uvek može da se razume lepa reč bilo da ona dođe od nekoga iz Leskovca ili Subotice. Lepota i kultura ne poznaju granice“, rekao je pevač.

Zbog njega su ovaj rijaliti program, koji i sam naziva prostačkim i nasilnim, počeli su da gledaju i oni koji su ga se gnušali, a to potvrđuju i poruke koje dobija iz celog sveta od kako je izašao sa imanja u Lisojevićima.

"To su intelektualci koji mi pišu kako sam razbio ceo koncept te prostačke zabave. I u tome ima istine. Samo sam se trudio da budem svoj, da držim do nekih vrednosti u koje verujem i to me je dovelo skoro do pobede. Dokazao sam da ne moraš da psuješ da bi te svi razumeli, da ne moraš da se tučeš i polivaš vodom da bi privukao nečiju pažnju“, istakao je Žika.

Đorđević kaže da mu nije bilo nimalo lako na imanju, ali i da se nije trudio da se prilagodi.

"Nisam ni mogao. Veliki broj učesnika je neki polusvet koji nikada neću moći da razumem. I bilo mi je jako teško u početku jer nisam želeo da poštujem njihova pravila igre. To nisam ja. Na kraju sam svojim ponašanjem postao ne samo miljenik publike već i samih Farmera“, tvrdi pevač.

jugmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track