LETO DOBRE ZABAVE U BEOGRADU
Foto: Dragan Urošević

LETO DOBRE ZABAVE U BEOGRADU

Stars -

Jedna od najposećenijih lokacija ovog leta, pored gradskih kupališta i šetališta sigurno je i Ušće Shopping Center koji posetiocima nudi pregršt zabave i lepih dešavanja.

Svi oni koji će veći deo ovog leta provesti u Beogradu, imaju priliku da se sjajno zabave, oprobaju u fitnes izazovima, krosfitu, kao i da nauče šta zapravo znače holistički principi života i kako ih primeniti u svakodnevnici. Sve to možete naučiti na radionicama koje se održavaju u Ušće Shopping Centru a u okviru projekta „I love Ušće“ svakog dana od 16 do 20h.Kad god ima priliku, Gordana Uzelac novinarka informativne redakcije televizije Pink rado provodi vreme u Ušće Shopping Centru.

“Prija mi energija kojom odiše taj centar. Dodatan razlog leži i u činjenici da je u toku Letnji projekat „I love Ušće“ koji je dosta sadržajan, tako da posetioci mogu da pored kupovine i zabave učestvuju na različitim radionicama”, kaže Uzelac. Ona će veći deo leta provesti u Beogradu i to u prirodi. “Pored Ušća dosta vremena provodim i na Adi. Volim da prošetam ili da trčim, uglavnom uveče, kad nije prevelika gužva, niti prevelika vrućina. Opušta me priroda, kao i voda koje mi vraćaju energiju”, kaže poznata novinarka.

Iako živi u Novom Sadu, Aleksandra Filipovića, urednika i voditelja emisije „Tabloid“ na RTV Vojvodina vezuje neraskidiva nit sa Beogradom, koji je kako kaže zavoleo dok je studirao novinarstvo.

“Za mene je Beograd najlepša metropola, najdivniji raj za kupovinu, kao i da mesto gde se najbolje ruča. Volim da idem po beogradskim restoranima, volim Zemunski kej, da napavim jedan đir do Novog Beograda, obiđem Košutnjak… Jedna od omiljenih stanica mi je i Ušće Shopping Center, gde je sve baš po mojoj meri, od kupovine do mesta gde se može nešto dobro pojesti. Sada, kada sam u procesu detoksikacije tela, volim da idem u Ušće, tamo mogu da probam svašta - nešto od ceđenih sokova, pa sve do razne hrane koja je prilagođena mom sadašnjem načinu ishrane”, kaže Filipović. Osim uživanja u hrani, Aleksandar kaže da često iskorisiti priliku da šopinguje u Ušću, jer je izbor odličan, od tehnike pa do garderobe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja