(VIDEO) DALILA MORENO VREĐALA CIMERKU: Goca je jevrejska sektašica
Foto: Printskrin

BRUKA U Parovima

(VIDEO) DALILA MORENO VREĐALA CIMERKU: Goca je jevrejska sektašica

Stars -

Bosanska starleta upotrebila govor mržnje obraćajući se Komnenovoj, ali je za to televizija Hepi nije ni opomenula, a kamoli diskvalifikovala

Dalila Moreno, nakon što se potukla s više od pola ukućana u „Parovima“, sada je izvređala cimerku Gordanu Komnen na nacionalnoj osnovi. Naime, bosanska starleta je profesorku književnosti, koja je jedan od favorita za pobedu u ovom rijalitiju, nazvala jevrejskom sektašicom.Svađe, žestoke uvrede i psovke između Dalile i Goce ne prestaje danima, a sada je starleta upotrebila govor mržnje obraćajući se cimerki.- Jevreji imaju one velike kape na glavi i one tepsije o koje lupaju. To si ti sektašica jevrejska. Jevrejska sektašica, i to je to - uvredila je Morenova Gocu.

DVOR Maja i Miloš na sudu zbog govora mržnje MRZIMO JEVREJE JER SU NAS BOMBARDOVALIMaja Nikolić i Miloš Bojanić diskvalifikovani su iz rijalitija „Dvor“ 2011. jer su upotrebili govor mržnje prema jevrejskoj zajednici. Tužilaštvo je protiv njih dvoje podnelo krivično prijavu. - Mrzim Jevreje jer su nas bombardovali. Ne može niko da mi zabrani da mrzim Jevreje - izjavila je tada Maja, a Miloš se složio, ali je sud ipak doneo presudu po kojoj nisu imali nameru da šire mržnju.I Lepi Mića je izbačen iz rijalitija zbog govora mržnje. On je napustio „Farmu“ jer je uvredio muslimane tokom svađe s Jelenom Golubović- Sram te bilo, je. eš se sa Turcima - kritikovao ju je on.

Jelena GolubovićMARINA JE DOŠLA DA JEDE NAŠ HLEBJelena Golubović je na „Farmi 7“ vređala Marinu Perazić na nacionalnoj osnovi.- Došla si ovde da jedeš naš hleb. Idi u Rijeku, pa se tako ponašaj. Stidimo se što je neko takav iz Hrvatske došao kod nas - rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track